Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek.

Pago
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva.

Pago
Pago Világ

A Mozaik Investments megvásárolja a Banca Transilvania csomagját a Pago Romániában

Bukarest, 2022.02.17 A ma bejelentett tranzakcióval a Mozaik Investments befektetési társaság megvásárolja a Banca Transilvania 51,12%-os részesedését a Pago alkalmazást Romániában üzemeltető Timesafe SRL-ben. Ez az első lépése annak a…

Pago
Fedezd fel a Pago appal

Minden a Pago szolgáltatókról: hogyan csatlakoztass egy szolgáltatót

Tudtad, hogy a Pago alkalmazás segítségével több mint 380 helyi és országos szolgáltató számláit fizetheted be, legyen szó villanyáramról, földgázról, internetről, TV -ről, mobilról, hulladákszállításról, vízről, általános karbantartásról és még sok másról? A számlákat a kiállítást követően automatikusan átveszi az alkalmazás, értesítéseket kapsz az esedékesség dtumának közeledtével, és néhány másodpercen belül fizethetsz; mindegyiket külön vagy egyszerre, egyetlen megerősítéssel.

Pago
Fedezd fel a Pago appal

Az alkalmazásban elérhető szolgáltatók típusai

A Pago alkalmazásban több mint 380 helyi és országos szolgáltató található. Indítása óta több mint 5,8 millió kifizetést teljesítettek felhasználóink, összeségükben több mint 145 millió euró értékben. Mindez egy koppintásnyira van.

Pago
Fedezd fel a Pago appal

Minden a Pago alkalmazás szolgáltatóiról. Több mint 365 szolgáltató egy koppintásnyira

A Pago alkalmazás segítségével az összes közüzemi számládat gyorsan és biztonságosan, közvetlenül a telefonodról befizetheted! Nektek köszönhetően és a Transilvania Bank valamint a Visa segítségével több mint 380 szolgáltatót sikerült integrálnunk az alkalmazásba. Majdnem lehetetlen nem megtalálni a kívánt szolgáltató a Pago appban.

Pago
Fedezd fel a Pago appal

A Pago alkalmazással gondtalanul indulhatsz a nyaralásodra

Az idei első nyaralásról álmodozol, és alig várod, hogy elmehess. Mindig történhet azonban egy előre be nem tervezett, kellemetlen esemény, amely elronthatja a nyaralást. Az utazási biztosítás segít teljes egészében…

Pago
Fedezd fel a Pago appal

Minden a Pago appból történő kártyafeltöltésről

A Pago segítségével gyorsan és egyszerűen feltölthetsz egy prepay kártyát. Az Orange, Vodafone, Telekom vagy Digi kártyákat jutalékok nélkül, korlátlanul töltheted fel. Ez csupán néhány másodpercet vesz igénybe, és az egyenleg azonnal felkerül a kártyádra. Automatikus feltöltést is beütemezhetsz, és megszabadulhatsz a havi feltöltés gondjától. Már több mint 500.000 egyenlegfeltöltést végeztek a Pagon alkalmazásból.

Pago
Fedezd fel a Pago appal

Jótékonykodás a Pago alkalmazáson keresztül. Hogyan adományozz ismételten, egyszerűen és jutalékok nélkül

A Pago segítségével gyorsan, biztonságosan és jutalékmentesen támogathatsz számos helyi ügyet. A szolgáltatás 2019 októberi bevezetése óta a Pago felhasználók által felajánlott több mint 100.000 euró értékű összeg számos ügynek segített életre kelni.

Pago
Pago Világ

Három éve történt az első befizetés, azóta több mint 100 millió euró került feldolgozásra a Pago alkalmazáson keresztül

A Pago története 2016-ban kezdődött, amikor Adrian Cighi és Alexandru Popescu megalapították a Timesafe vállalatot, amelynek célja a számlabefizetések elősegítése a romániaiak számára, a közüzemi számlák kifizetésének hatékonyabbá tétele volt….

Pago
Fedezd fel a Pago appal

Az alkalmazás frissítése vagy hogyan hasnzáld a Pago legújabb verzióját

Minden egyes frissítéssel az alkalmazás jobb verzióját kínáljuk, továbbfejlesztett funkciók, vagy akár új szolgáltatások révén. Azért, hogy mindig a Pago legújabb verzióját használd, két lehetőséged van: állítsd be az automatikus frissítéseket a telefon beállításaiból, vagy lápj az app store-ba, és frissítsd az alkalmazást manuálisan.

Pago
Pago Világ

Sziasztok, magyarul beszélők!

Sziasztok!  A Pago alkalmazás és weboldal ma már magyar nyelven is elérhető. Tudjuk, hogy sok romániai magyarul beszélő használja vagy használná az alkalmazást a gyors és biztonságos fizetésekhez. Ezért számotokra…

Pago
Fedezd fel a Pago appal

Kötelező gépjármű-biztosítás (RCA) közvetlenül a Pago alkalmazásból. A biztosítás online megvásárlásának egyszerű módja.

A Pago alkalmazásból hozzáférhetsz a piac biztosítóinak összes ajánlatához, a számodra legmegfelelőbb biztosítás kiválasztása érdekében. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan vásárold meg gyorsan és gond nélkül a kötelező gépjármű-biztosítást (RCA)…

Pago