Minden a Pago alkalmazás szolgáltatóiról. Több mint 365 szolgáltató egy koppintásnyira
Fedezd fel a Pago appal

Minden a Pago alkalmazás szolgáltatóiról. Több mint 365 szolgáltató egy koppintásnyira

Pago szeptember 8, 2021április 14th, 2022

A Pago alkalmazás segítségével az összes közüzemi számládat gyorsan és biztonságosan, közvetlenül a telefonodról befizetheted! Nektek köszönhetően és a Transilvania Bank valamint a Visa segítségével több mint 380 szolgáltatót sikerült integrálnunk az alkalmazásba. Majdnem lehetetlen nem megtalálni a kívánt szolgáltató a Pago appban.

Azt szeretnénk, hogy még könnyebben tudj fizetni a Pago alkalmazáson keresztül, ezért tájékoztató cikkeket írtunk, amelyekből mindent megtudhatsz a több mint 365 rendelkezésedre álló szolgáltató felé történő kifizetésekről.

Hogyan jutottunk el Pago appbban elérhető 40 szolgáltatótól a 356-hoz?

Közvetlenül az alkalmazás 2017-es elindítása után arra összpontosítottunk, hogy növeljük az alkalmazásban elérhető szolgáltatók számát. Az első 40 a fő közüzemi szolgáltató volt. De a visszajelzéseitekből és a saját piackutatásainkból tudtuk, hogy a sorban állás elkerülése érdekében más szolgáltatókat is be kell vonnunk a Pago appba. A felhasználók véleménye egyértelmű volt: “növelnünk kell a szolgáltatók számát. Ha máshová kell mennem, hogy kifizessem az egyik számlát, az alkalmazás hasznossága sokat csökken” – mondta nekünk akkor az egyik felhasználó.

A Pago alkalmazásban jelenleg több mint 365 szolgáltató áll rendelkezésre, és a feldolgozott fizetések összértéke meghaladja a 145 millió eurót.

A 100 és 365 szolgáltató közötti utat a Prémium felhasználók segítségével tettük meg, akiknek előfizetéseiken keresztül lehetőségük volt új szolgáltatókat javasolni. Így, a 2019 elején bevezetett Prémium előfizetések lehetővé tették számunkra, hogy fedezzük az olyan szolgáltatók fele történő fizetések feldolgozási költségeit, akikkel még nem volt aláírt partnerségünk.

Így sikerült meghaladni néhány hónappal az app piacra dobása után a több mint 100 szolgáltatót, és listánkra került az összes országos szolgáltató, valamint néhány, az ország különböző megyéjében jelen lévő, regionális szolgáltató.

Top 10 Pagóban

Azon szolgáltatók élén, amelyek fele a legtöbb fizetés történt a Pago appból, a fő közüzemi szolgáltatók állnak, legyenek azok az energia (Enel, Electrica, E.ON, Engie, Cez) vagy az Internet, a TV és a mobil szolgáltatók (Digi, Orange, Vodafone&UPC, Telekom). Az első 10 szolgáltatónak befizetett számlák összesített értéke meghaladja a 270 millió lejt.

Elérhető szolgáltató típusok

A Pago alkalmazásban elsősorban a közüzemi szolgáltatók találhatók, az elektromos energia és a földgáztól kezdve a vízig és a szennyvízelvezetésig. Természetesen, nem feledkeztünk meg az internet, a TV és a mobil szolgáltatókról sem, amelyek nélkül a Pago appot nem is használhatnánk.

De más típusú fizetéseket is végezhetsz. Kifizetheted a BT Direct, a Cetelem, a BRD Finance, a TBI Credit és más hasonló bankrészleteket. Sőt, egyetlen visszaigazolással még a közköltséget is kifizetheted. Még az Avon és az Oriflame termékeidet is kifizetheted!

Az alkalmazásban vagy a weboldalon mindig naprakészen megtalálhatod a szolgáltatók listáját.

A következő hetekben itt a blogon tájékoztatunk a szolgáltatókról és a Pago számlák befizetéséről, a bejelentkezéstől a fizetésig. Ha egyszerűen a számlán lévő vonalkód beolvasásával fizetnél, ne aggódj, erről is találni fogsz itt egy cikket. Telepítsd a Pago alklamazást, és próbáld ki, milyen egyszerű fizetni!

Alte articole care te-ar putea interesa
Fedezd fel a Pago appal

Mindent a pénzátutalásról

A Pago segítségével valós időben, bármikor, bármely romániai bank vagy a Revolut által kibocsátott kártyára utalhatsz pénzt, csupán telefonszám segítségével.

Pago
április 14, 2022
Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek.

Pago
április 6, 2022
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva.

Pago
április 5, 2022

Leave a Reply