Pago Világ

Jótékonykodás a Pago alkalmazáson keresztül. Hogyan adományozz ismételten, egyszerűen és jutalékok nélkül

By június 14, 2021augusztus 4th, 2021No Comments

A Pago segítségével gyorsan, biztonságosan és jutalékmentesen támogathatsz számos helyi ügyet. A szolgáltatás 2019 októberi bevezetése óta a Pago felhasználók által felajánlott több mint 100.000 euró értékű összeg számos ügynek segített életre kelni.

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan adományozhatsz a Pago alklamazáson keresztül, de azt is, hogy jótékonykodásod előnyökkel jár, az alkalmazáson belül végzett kedvezményes fizetések formájában.

Minden járulékmentes, vagyis az adományozott összeg 100% -a a kiválasztott ügyet szolgálja

A költségekről mi gondoskodunk. Mi intézzük a feldolgozási, fejlesztési és kommunikációs költségeket, hogy a teljes felajánlott összeg eljusson ahhoz az egyesülethez, amely küldetétésben hiszel.

Előnyöknek örvendesz, ha ismételten adományozol

Amikor ismételten adományozol, a kiválasztott civil szervezet tudja, hogy hónapról hónapra számíthat rád. Te pedig bízhatsz abban, hogy a Pago alkalmazá, az adományozott összeg akár 10% -ával is megjutalmaz, Pago pontok formájában. Ezek a pontok felhasználhatók a számlák fizetésére, kártyák feltöltésére, utazási biztosításra vagy más adományokra.

Te döntöd el, hogyan adományozol1

Válaszd ki a hozzájárulási módodat: a Pago alkalmazásból, vagy közvetlenül a böngészőből, ahol nem szükséges fiókot létrehoznod. Az alkalmazásból történő adománynak több előnye van: egyetlen visszaigazolással adományozhatsz közvetlenül a telefonról, egy vagy több ügynek is. Kártyaadataidat csupán egyszer szükséges hozzáadnod, megtekintheted az előző adományaidat, és egyszerűen kezelheted az ismétlődő adományokat.

15 helyi ügy gondos kiválasztása

Ebben a pillanatban az alkalmazásban 15 ügyet találhatsz meg 5 kategóriából: Művészet és kultúra, Oktatás, Környezet és állatok, Egészségügy és Szociális. A Pago appal összekötött civil szervezetek onkológiai betegségekkel, látássérültekkel vagy más fogyatékossággal küzdő gyerekeket támogatnak, de részt vesznek a gyerekek családtól való elszakadásának megakadályozásában, a gyerekellátásban is. Emellett, a nehéz helyzetben lévő állatok megmentésével vagy a hagyományos kézművesek dokumentálásával is foglalkoznak.

Tudod, hogy mi történik a pénzeddel

Átláthatóságot kínálunk az első adományozástól kezdve, a 15 egyesület mindegyike részletezi az adományod felhasználásának módját. Ezután blogcikkek és hírlevelek segítségével tájékoztatunk arról, mire használták fel az összeget.

Alte articole care te-ar putea interesa
Pago Világ

Minden a Pago szolgáltatókról: hogyan csatlakoztass egy szolgáltatót

Tudtad, hogy a Pago alkalmazás segítségével több mint 380 helyi és országos szolgáltató számláit fizetheted be, legyen szó villanyáramról, földgázról, internetről, TV -ről, mobilról, hulladákszállításról, vízről, általános karbantartásról és még…

Pago
szeptember 20, 2021
Pago Világ

Az alkalmazásban elérhető szolgáltatók típusai

A Pago alkalmazásban több mint 380 helyi és országos szolgáltató található. Indítása óta több mint 5,8 millió kifizetést teljesítettek felhasználóink, összeségükben több mint 145 millió euró értékben. Mindez egy koppintásnyira…

Pago
szeptember 13, 2021
Pago Világ

Minden a Pago alkalmazás szolgáltatóiról. Több mint 365 szolgáltató egy koppintásnyira

A Pago alkalmazás segítségével az összes közüzemi számládat gyorsan és biztonságosan, közvetlenül a telefonodról befizetheted! Nektek köszönhetően és a Transilvania Bank valamint a Visa segítségével több mint 380 szolgáltatót sikerült…

Pago
szeptember 8, 2021