Fedezd fel a Pago appal

Jótékonykodás a Pago alkalmazáson keresztül. Hogyan adományozz ismételten, egyszerűen és jutalékok nélkül

By június 14, 2021április 14th, 2022No Comments

A Pago segítségével gyorsan, biztonságosan és jutalékmentesen támogathatsz számos helyi ügyet. A szolgáltatás 2019 októberi bevezetése óta a Pago felhasználók által felajánlott több mint 100.000 euró értékű összeg számos ügynek segített életre kelni.

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan adományozhatsz a Pago alklamazáson keresztül, de azt is, hogy jótékonykodásod előnyökkel jár, az alkalmazáson belül végzett kedvezményes fizetések formájában.

Minden járulékmentes, vagyis az adományozott összeg 100% -a a kiválasztott ügyet szolgálja

A költségekről mi gondoskodunk. Mi intézzük a feldolgozási, fejlesztési és kommunikációs költségeket, hogy a teljes felajánlott összeg eljusson ahhoz az egyesülethez, amely küldetétésben hiszel.

Előnyöknek örvendesz, ha ismételten adományozol

Amikor ismételten adományozol, a kiválasztott civil szervezet tudja, hogy hónapról hónapra számíthat rád. Te pedig bízhatsz abban, hogy a Pago alkalmazá, az adományozott összeg akár 10% -ával is megjutalmaz, Pago pontok formájában. Ezek a pontok felhasználhatók a számlák fizetésére, kártyák feltöltésére, utazási biztosításra vagy más adományokra.

Te döntöd el, hogyan adományozol1

Válaszd ki a hozzájárulási módodat: a Pago alkalmazásból, vagy közvetlenül a böngészőből, ahol nem szükséges fiókot létrehoznod. Az alkalmazásból történő adománynak több előnye van: egyetlen visszaigazolással adományozhatsz közvetlenül a telefonról, egy vagy több ügynek is. Kártyaadataidat csupán egyszer szükséges hozzáadnod, megtekintheted az előző adományaidat, és egyszerűen kezelheted az ismétlődő adományokat.

15 helyi ügy gondos kiválasztása

Ebben a pillanatban az alkalmazásban 15 ügyet találhatsz meg 5 kategóriából: Művészet és kultúra, Oktatás, Környezet és állatok, Egészségügy és Szociális. A Pago appal összekötött civil szervezetek onkológiai betegségekkel, látássérültekkel vagy más fogyatékossággal küzdő gyerekeket támogatnak, de részt vesznek a gyerekek családtól való elszakadásának megakadályozásában, a gyerekellátásban is. Emellett, a nehéz helyzetben lévő állatok megmentésével vagy a hagyományos kézművesek dokumentálásával is foglalkoznak.

Tudod, hogy mi történik a pénzeddel

Átláthatóságot kínálunk az első adományozástól kezdve, a 15 egyesület mindegyike részletezi az adományod felhasználásának módját. Ezután blogcikkek és hírlevelek segítségével tájékoztatunk arról, mire használták fel az összeget.

Alte articole care te-ar putea interesa
Fedezd fel a Pago appal

Mindent a pénzátutalásról

A Pago segítségével valós időben, bármikor, bármely romániai bank vagy a Revolut által kibocsátott kártyára utalhatsz pénzt, csupán telefonszám segítségével.

Pago
április 14, 2022
Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek.

Pago
április 6, 2022
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva.

Pago
április 5, 2022

Leave a Reply