A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Pago április 5, 2022július 19th, 2022

Bukarest, 2022.02.07

A Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül közel 10 millió közüzemi számlát fizettek már ki több mint 1,1 milliárd lej értékben, bejelenti az azonnali, valós idejű pénzátutalást bármely romániai bank által kibocsátott kártyára, csupán a telefonszám segítségével.

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva. Pénzt is kérhet, a címzett pedig SMS-t kap a fizetési linkkel – más számlaszám vagy banki platformon történő regisztráció nélkül.

„Romániában a számlafizetés mellett a pénzátutalás az egyik leggyakrabban használt funkció a pénzügyi alkalmazásokban. A Pago felhasználóitól kapott javaslatok alapján jobb fizetési élményt dolgoztunk ki, amelyen keresztül valós időben, bármikor, hétvégét vagy ünnepnapokat is beleértve, bármely két kártya között történnek az átutalások, a kibocsátó banktól függetlenül. Egyelőre a romániai vagy a Revolut bankok által kibocsátott kártyák között lehetséges az átutalás, és még idén elindítjuk az átutalási lehetőséget bármely Európai Unió bankja által kibocsátott kártyák között” – mondta Adrian Cighi, a Pago alkalmazás vezérigazgatója és társalapítója.

Ennek az új funkciónak a bevezetése alkalmából a Pago felhasználók Visa kártyával végzett első pénzátutalásai ingyenesek lesznek 2022. február 7.-e és március 30.-a között. Ebben az időszakban azok a felhasználók, akik Visa kártyát használnak, más speciális kedvezményekben is részesülni fognak.

„Örvendünk a Pago alkalmazással való együttműködés folytatásának, az új szolgáltatások indítása által, a Visa kártyabirtokosok számára, akik gyors és megfizethető megoldásokat szeretnének. Ezentúl azok a Pago felhasználók, akik Visa kártyát regisztráltak az alkalmazásban, valós időben küldhetnek és fogadhatnak pénzt, függetlenül attól, hogy számla elosztásáról van szóaz étteremben, vagy kölcsönről barátoknak, családtagoknak. A Visa Direct valós idejű fizetési szolgáltatás lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy biztonságosan, egyszerűen és gyorsan utaljanak át vagy fogadjanak pénzt anélkül, hogy meg kellene adni a kártyaadatokat vagy bármilyen további lépés nélkül. Emellett, a szolgáltatást igénybe vevő Visa kártyabirtokosok is részesülnek a promóciós kampány előnyeiből, amellyel jutalmazni kívánjuk azokat, akik a digitális fizetés mellett döntenek, és ezzel egyidejűleg a többi felhasználót is a szolgáltatás elfogadására ösztönözzük.” – mondta Elena Ungureanu, Visa Menedzser – Románia

Azok a felhasználók, akik már rendelkeznek Pago előfizetéssel, a használt kártya típusától függetlenül az előfizetésbe beletartozik: havi 1 ingyenes átutalás Prémium előfizetéssel, vagy havi 3 ingyenes átutalás a Korlátlan előfizetéssel. Abban az esetben, ha az ingyenes utalásokat felhasználták, a tranzakciónkénti jutalék csupán 0,99 lej lesz, függetlenül az átutalt összeg értéktől. Minden pénzátutalás Pago pontokat is hoz, amivel részben vagy egészben számlákat, kártyafeltöltést vagy biztosítást lehet fizetni.

Sőt, a Pago felhasználók a kártya típusától függetlenül 3 külön pénzátutalási előfizetés közül is választhatnak: Bronz (3 átutalás, 2,59 lej/hó), Ezüst (5 átutalás, 3,99 lej/hó) és Arany (8 átutalás, 5,99 lej / hó) áron.

A Pago egy 2017-ben indult alkalmazás, amellyel több mint 380 közüzemi szolgáltatónak fizethetsz számlákat, helyi adókat és illetékeket, kártya-feltöltést, kötelező gépjármű- és utasbiztosítást, vagy adományokat civil szervezeteknek. Az alkalmazás ingyenesen letölthető telefonodra az App Store, a Google Play vagy a Huawei AppGallery áruházból. A Pago Lengyelországban is jelen van, és Olaszországban is piacra kerül. Minden fizetés, egyetlen alkalmazásban.

[1] A pénzeszközök elérhetősége változó lehet a kártyabirtokos kártyakibocsátójától, a számla típusától, a régiótól és a tranzakció típusától (helyi vagy határokon túli) függően.

Alte articole care te-ar putea interesa
Fedezd fel a Pago appal

Mindent a pénzátutalásról

A Pago segítségével valós időben, bármikor, bármely romániai bank vagy a Revolut által kibocsátott kártyára utalhatsz pénzt, csupán telefonszám segítségével.

Pago
április 14, 2022
Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek.

Pago
április 6, 2022
Pago Világ

A Mozaik Investments megvásárolja a Banca Transilvania csomagját a Pago Romániában

Bukarest, 2022.02.17 A ma bejelentett tranzakcióval a Mozaik Investments befektetési társaság megvásárolja a Banca Transilvania 51,12%-os részesedését a Pago alkalmazást Romániában üzemeltető Timesafe SRL-ben. Ez az első lépése annak a…

Pago
április 4, 2022

Leave a Reply