Fedezd fel a Pago appal

Minden a Pago appból történő kártyafeltöltésről

By június 22, 2021április 14th, 2022No Comments

A Pago segítségével gyorsan és egyszerűen feltölthetsz egy prepay kártyát. Az Orange, Vodafone, Telekom vagy Digi kártyákat jutalékok nélkül, korlátlanul töltheted fel. Ez csupán néhány másodpercet vesz igénybe, és az egyenleg azonnal felkerül a kártyádra. Automatikus feltöltést is beütemezhetsz, és megszabadulhatsz a havi feltöltés gondjától. Már több mint 500.000 egyenlegfeltöltést végeztek a Pagon alkalmazásból.

Tudni szeretnéd, milyen egyszerű az egyenlegfeltöltés a Pago appból? Az alábbiakban néhány gyakran felmerülő kérdést válaszolunk meg.

Miért válaszd a Pago appot a kártyád újratöltéséhez?

– korlátlan feltöltés, jutalékok nélkül, még akkor is, ha az alkalmazás ingyenes verzióját használod

– minden feltöltésért Pago pontokat kapsz. Ez azt jelenti, hogy a Pago alkalmazásban található jó árak mellett pénzbe váltható pontokat is kapsz

– beütemezheted az automatikus feltöltést: kiválasztod a telefonszámot, az újratöltések értékét és gyakoriságát, majd az újratöltéseket más megerősítés nélkül, az általad választott időközönként végezzük. Így megmarad a prepay kártyákra jellemző ár és a rugalmasság, miközben egy előfizetés megszakítás nélküli szolgáltatás kényelmét élvezheted.

Milyen kártyákat tölthetek fel?

Feltölthetsz Orange, Vodafone, Telekom és Digi kártyát. Az értékek a kezelőtől függően eltérőek, de általában 1 vagy 2 EUR-tól kezdődnek, akár 80-100 EUR-ig.

Hogyan töltök fel egy kártyát?

1 lépés → Lépj a Pago app Feltöltések szakaszába, és add meg a telefonszámodat a képernyő felső részében. Ugyanabban a képernyőben megtalálhatod az újratöltési előzményeidet is, így gyorsan kiválaszthatsz egy korábban feltöltött számot is.
2 lépés → Válaszd ki a kívánt újratöltési csomagot
3 lépés (csak az első feltöltésnél) → Add hozzá a fizetéshez használt kártya adatait. Ezen adatokat a jövőbeni újratöltések végett fiókodban tároljuk
4 lépés → Fizetés
5 lépés → Egyenleged pillanatok alatt feltöltődik. E-mailben kapsz visszaigazolást a fizetésről.

Mennyi idő alatt kapom meg az egyenleget a kártyámra?

Csupán néhány másodperc telik el a fizetéstől a prepay kártya tényleges feltöltéséig. Kivételes esetekben akár 3 perc is eltelhet a Pago elektronikus feltöltésének megerősítése és a hitelátutalás között. Abban a valószínűtlen esetben, ha hosszabb ideig tart, megtalálhatsz minket az alkalmazás Élő Chat részében, ahol gyorsan ellenőrizzük és azonnal megoldjuk a problémát.

Mi az automatikus feltöltés, és hogyan állíthatom be?

A Pago alkalmazás segítségével beötemezheted feltöltéseidet saját vagy szeretteid kártyájára, így nem fog váratlanul elfogyni a hitel.
1 lépés → Lépj az Automatikus feltöltések → Automatikus feltöltés hozzáadása szakaszra
2 lépés → Add hozzá a telefonszámod
3 lépés → Válaszd ki a kívánt ajánlatot
4 lépés → Válassz ki egy már mentett kártyát, vagy adj hozzá új kártyát
5 lépés → Válaszd ki az újratöltések közötti napok számát és az első feltöltés dátumát
6 lépés → Megerősítés után kész is vagy! A kártya a megadott napon, a megadott összeggel automatikusan feltöltődik.

Hogyan törölhetem az automatikus feltöltést?

A Feltöltések szakaszból, ahol az összes aktív automatikus feltöltés megtalálható. Annak biztosítása érdekében, hogy ne végezzünk véletlen automatikus fizetést, az automatikus feltöltés befejezése előtt egy nappal e-mailben értesítünk.

Alte articole care te-ar putea interesa
Fedezd fel a Pago appal

Mindent a pénzátutalásról

A Pago segítségével valós időben, bármikor, bármely romániai bank vagy a Revolut által kibocsátott kártyára utalhatsz pénzt, csupán telefonszám segítségével.

Pago
április 14, 2022
Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek.

Pago
április 6, 2022
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva.

Pago
április 5, 2022

Leave a Reply