Pago Világ

Minden a Pago szolgáltatókról: hogyan csatlakoztass egy szolgáltatót

By szeptember 20, 2021No Comments

Tudtad, hogy a Pago alkalmazás segítségével több mint 380 helyi és országos szolgáltató számláit fizetheted be, legyen szó villanyáramról, földgázról, internetről, TV -ről, mobilról, hulladákszállításról, vízről, általános karbantartásról és még sok másról? A számlákat a kiállítást követően automatikusan átveszi az alkalmazás, értesítéseket kapsz az esedékesség dtumának közeledtével, és néhány másodpercen belül fizethetsz; mindegyiket külön vagy egyszerre, egyetlen megerősítéssel.

Szeretnéd tudni, hogyan teheted ezt meg havonta gyorsan és biztonságosan? Az első lépés azon szolgáltatók Pago appba való felvétele, akiktől számlát kapsz.

Most telepítettem az alkalmazást. Hogyan csatlakoztassam az első szolgáltatómat a Pago apphoz?

Annak érdekében, hogy könnyen megtekinthesd és kifizesd a szolgáltatótól származó számlákat, előbb létre kell hoznod egy fiókot ennek webhelyén, majd fel kell venned ezt a fiókot a Pago abbpa.

Amint létrehoztál egy fiókot az alkalmazásban, láthatóvá válik a “Szolgáltató hozzáadása” gomb a főképernyőn. Ezt a lépést minden szolgáltató esetében csupán egyszer kell elvégezned, az alábbiak szerint:

Lépés 1 → Kattints a „Szolgáltató hozzáadása” gombra
Lépés 2 → Írd be a kívánt szolgáltató nevét
Lépés 3 → Válaszd ki a fizetési módot a „Vonalkód beolvasása” vagy az „Online fiók szinkronizálása” lehetőség kiválasztásával. Ha úgy döntesz, hogy szinkronizálod online fiókodat, akkor hónapról hónapra automatikusan a Pago appba kapod a számlákat . Így értesítünk arról is, ha egy szolgáltató új számlát állít ki, vagy ha a már kiállított számla a lejárathoz közeledik.
Lépés 4 → Vidd be a szolgáltató csatlakoztatásához szükséges információkat a “Szolgáltató csatlakoztatása” képernyőben. A csatlakozáshoz szükséges adatok a követezők lehetnek: e -mail cím, amellyel a szolgáltatónál hoztad létre fiókod, a számlán szereplő ügyfélkód, a fiókhoz társított mobilszám, felhasználónév és jelszó. Fontos! Az ebben a lépésben szükséges adatok azok, amelyeket a szolgáltató webhelyén lévő online fiókodhoz való hozzáféréshez használsz.
Lépés 5 → Kattints a “Fiók csatlakoztatása” gombra, és kész! Néhány másodperc alatt automatikusan lekérjük előzményeidet és számláidat, amelyek majd automatikusan frissülnek, valahányszor megnyitod az alkalmazást, anélkül, hogy más csatlakozásra vagy jelszóra lenne szükség.

Ha van már szolgáltatód a Pago appban, akkor hozzáadhatod a többi szolgáltatót a Szolgáltatók képernyőre lépve, és folytathatod a fenti lépéseket, kezdve az 1. lépéssel. Ha segítségre van szükséged Pago szolgáltatóinak csatlakozatásához, írhatsz nekünk az alkalmazás Élő Chat részében.

Még nincs online fiókom a szolgáltatónál. Hogyan hozhatom létre?

Amikor elérted a fenti 4. lépést a “Szolgáltató Csatlakoztatása” képernyben, kattints a “Fiók létrehozása” gombra, és azonnal átirányítunk a szolgáltató webhelyére, ahol létrehozhatod fiókodat. Ha Android operációs rendszerrel rendelkező telefonod van, akkor fiókodat az Enel és az E.ON beszállítók számára közvetlenül a Pago appból hozhatod létre.

Az online fiók Pago appban való szinkronizálásának előnyei:

  • értesítéseket kapsz számláid kiállításakor, valamint az esedékességük előtt, így nem feledkezel meg a kifizetésükről
  • hozzáférhetsz a szolgáltatók fiókjában szereplő összes számla és fizetés előzményeihez. Hónapról hónapra automatikusan elfogadjuk az újonnan kiállított számlákat és a szolgáltatók platformjairól származó kifizetéseket, még a Pago appon kívüli fizetési módszerekkel is.
  • minden számlát egyszerre fizetsz, egyetlen visszaigazolással
  • Pago pontokkal jutalmazunk, ha szolgáltatükat kapcsolsz össze, és a számlát az esedékesség dátuma előtt fizeted ki. A Pago pontok segítségével részben vagy egészben kifizetheted a következő számlákat.

Mi a különbség a számla vonalkód beolvasása és az online fiókszinkronizálás között?

Ha nincs online fiókod a szolgáltatónál, akkor a vonalkód beolvasásával is kifizetheted a számlákat. A szkennelés akkor is működik, ha a számla digitális formátumban van. Nem kell kinyomtatni.

Javasoljuk azonban, hogy szinkronizáld Pago szolgáltatóidat a következő okok miatt:

  • a szkennelt számlák nincsenek szinkronizálva a szolgáltatód fiókjával
  • ha a számlát az alkalmazáson kívül, a szolgáltató weboldalán vagy más módon fizeted, akkor nem frissül az alkalmazásban – ebben az esetben a Pago appban is megjelölheted a számlát kifizetettnek, ha rákattintasz a számlák listájára az alkalmazásban
  • ha új számlád van, az nem jelenik meg automatikusan a számlalistádban
  • nem kapsz értesítést új számla kiállításakor

Nem választhatom ki, hogy szinkronizálom a szolgáltatói fiókomat a Pago alkalmazással. Miért?

Nem minden szolgáltató rendelkezik az online fiókhoz való hozzáféréssel ahonnan a számlákat átvehetjük. Ezek általában újabb vagy helyi szolgáltatók, akik még nem fektettek be egy ilyen platformba. A jó hír az, hogy egyre többen értékelik a digitalizálás előnyeit, és már terveznek vagy dolgoznak az ilyen platformokon. Azon a szolgáltatókkal, akik rendelkeznek online platformmal, de nincs lehetőségük online fiókjuk szinkronizálására, már valószínűleg dolgozunk az integrálásukon. Az online szinkronizálásnak a lehető leghamarabb elérhetőnek kell lennie.

Elfelejtettem a szolgáltató fiókjának adatait. Hogyan szinkronizálhatom online?

Ha elfelejtetted a szolgáltatói fiók szinkronizálásához szükséges információkat (felhasználónév, e -mail cím, ügyfélkód vagy jelszó), érintsd meg a “Szolgáltató csatlakoztatása” gombot az “Elfelejtettem a fiók adatait” képernyőn, majd kövessd a visszaállítási lépéseket a szolgáltató honlapjáról. Térj vissza a fenti 4. lépéshez, és töltsd ki fiókadataitat az új információkkal.

Csatlakozhatok olyan Pago szolgáltatókhoz vagy fiókokhoz, amelyek nem a nevemre szólnak?

Sok felhasználónk van, akik az alkalmazást több fogyasztási hely számlájának kezelésére és fizetésére használják, legyen szó bérelt helyekről, irodákról, nagyszülők házáról, szülői házakról, nyaralókról vagy bármely más helyről, amelyért számlákat szeretnél fizetni. A kapcsolat ugyanúgy működik, és a fizetés helyes feldolgozásához szükséges adatokat közvetlenül az általad összekapcsolt szolgáltatóktól kapjuk.
Ezenkívül több kártyát is elmenthetsz az alkalmazásban, majd a Pago -appból történő fizetéskor minden számlához vagy helyszínhez kiválaszthatod a megfelelőt.

Nem találom a szolgáltatómat az alkalmazás szolgáltatói listájában vagy a Pago webhelyen. Hogyan adhatom hozzá?

Ha Prémium vagy Korlátlan előfizetéssel rendelkezel, hozzáadhatsz bármilyen szolgáltatót, amelynek van egy online platformja a számlák eléréséhez, vagy ahonnan vonalkódos számlákat kapsz. Amennyiben a szolgáltatód még nem szerepel az alkalmazásban szereplő, több mint 380 között, kérheted, hogy adjuk hozzá a Számlák> Szolgáltatók szakaszában, a “Szolgáltató hozzáadása” gombra kattintva.

Csak egy fényképre van szükségünk egy friss vonalkódos számlával, és néhány napon belül hozzáadjuk a szolgáltatót az alkalmazáshoz. Ha bármilyen kérdésed van, vagy tudni szeretnéd, hogy egy szolgáltató mikor jelenik meg az alkalmazásban, lépj kapcsolatba velünk az alkalmazás Élő Chat részében.

És még valami: bármikor írhatsz nekünk Élő Chaten, ha problémák lépnek fel a szolgáltatók fiókjának csatlakoztatásakor, vagy többet szeretnél tudni a befizetéseidről.

Alte articole care te-ar putea interesa
Pago Világ

Az alkalmazásban elérhető szolgáltatók típusai

A Pago alkalmazásban több mint 380 helyi és országos szolgáltató található. Indítása óta több mint 5,8 millió kifizetést teljesítettek felhasználóink, összeségükben több mint 145 millió euró értékben. Mindez egy koppintásnyira…

Pago
szeptember 13, 2021
Pago Világ

Minden a Pago alkalmazás szolgáltatóiról. Több mint 365 szolgáltató egy koppintásnyira

A Pago alkalmazás segítségével az összes közüzemi számládat gyorsan és biztonságosan, közvetlenül a telefonodról befizetheted! Nektek köszönhetően és a Transilvania Bank valamint a Visa segítségével több mint 380 szolgáltatót sikerült…

Pago
szeptember 8, 2021
Pago Világ

A Pago alkalmazással gondtalanul indulhatsz a nyaralásodra

Az idei első nyaralásról álmodozol, és alig várod, hogy elmehess. Mindig történhet azonban egy előre be nem tervezett, kellemetlen esemény, amely elronthatja a nyaralást. Az utazási biztosítás segít teljes egészében…

Pago
augusztus 3, 2021

Leave a Reply