Sziasztok, magyarul beszélők!
Pago Világ

Sziasztok, magyarul beszélők!

Pago március 29, 2021augusztus 4th, 2021

Sziasztok! 

A Pago alkalmazás és weboldal ma már magyar nyelven is elérhető. Tudjuk, hogy sok romániai magyarul beszélő használja vagy használná az alkalmazást a gyors és biztonságos fizetésekhez. Ezért számotokra megkönnyítettük a Pago használatát.

Felhasználóink befizethetik a közüzemi számláikat, feltölthetik mobil egyenlegüket, biztosításokat köthetnek, illetve helyi adókat és illetékeket is fizethetnek román, magyar vagy angol nyelven.

A Pago alkalmazással gyorsan kezelheted és befizetheted számláidat több, mint 350 szolgáltatónak, és a legjobb árajánlatokat is megkapod mobilegyenleg-feltöltés, kötelező gépjármű-biztosítás (RCA), és utazási biztosítás vásárlásakor.

Könnyen elérheted az alkalmazást román, magyar vagy angol nyelven. Válaszd ki a nyelvet a Beállítások menü -> Személyes szakaszának -> Nyelv részében.

Ajánld a Pago appot ismerőseidnek és együtt időt és pénzt takaríthattok meg

Ismersz olyan magyarul beszélőket, akik könnyebben is befizethetnék számláikat? Ajánld nekik a Pago alkalmazást. Az alkalmazást ezen a linken lehet telepíteni, de meghívhatsz bárkit közvetlenül az alkalmazásból is, a Pago kódod megosztásával (Beállítások -> Személyes -> Hívd meg barátaidat a Pago appba). Ezáltal Pago pontokat kapsz ajándékba, amelyeket az alkalmazásból történő fizetések értékének csökkentésére használhatsz fel. Te 200 pontot (azaz 2 lejt) kapsz, a meghívott személy pedig ugyancsak 200 pontot. A fiók létrehozásáért további 150 pont jár, az első szolgáltató hozzáadása újabb 25 pontot jelent, és így tovább, az alkalmazáson belüli sok más műveletért.

* a 2011-es népszámlálás szerint több mint 1.200.000 magyarul beszélő ember él Romániában. Az INS adatok itt érhetők el.

Alte articole care te-ar putea interesa
Pago Világ

Minden a Pago szolgáltatókról: hogyan csatlakoztass egy szolgáltatót

Tudtad, hogy a Pago alkalmazás segítségével több mint 380 helyi és országos szolgáltató számláit fizetheted be, legyen szó villanyáramról, földgázról, internetről, TV -ről, mobilról, hulladákszállításról, vízről, általános karbantartásról és még…

Pago
szeptember 20, 2021
Pago Világ

Az alkalmazásban elérhető szolgáltatók típusai

A Pago alkalmazásban több mint 380 helyi és országos szolgáltató található. Indítása óta több mint 5,8 millió kifizetést teljesítettek felhasználóink, összeségükben több mint 145 millió euró értékben. Mindez egy koppintásnyira…

Pago
szeptember 13, 2021
Pago Világ

Minden a Pago alkalmazás szolgáltatóiról. Több mint 365 szolgáltató egy koppintásnyira

A Pago alkalmazás segítségével az összes közüzemi számládat gyorsan és biztonságosan, közvetlenül a telefonodról befizetheted! Nektek köszönhetően és a Transilvania Bank valamint a Visa segítségével több mint 380 szolgáltatót sikerült…

Pago
szeptember 8, 2021