Sziasztok, magyarul beszélők!
Pago Világ

Sziasztok, magyarul beszélők!

Pago március 29, 2021március 30th, 2021

Sziasztok! 

A Pago alkalmazás és weboldal ma már magyar nyelven is elérhető. Tudjuk, hogy sok romániai magyarul beszélő használja vagy használná az alkalmazást a gyors és biztonságos fizetésekhez. Ezért számotokra megkönnyítettük a Pago használatát.

Felhasználóink befizethetik a közüzemi számláikat, feltölthetik mobil egyenlegüket, biztosításokat köthetnek, illetve helyi adókat és illetékeket is fizethetnek román, magyar vagy angol nyelven.

A Pago alkalmazással gyorsan kezelheted és befizetheted számláidat több, mint 350 szolgáltatónak, és a legjobb árajánlatokat is megkapod mobilegyenleg-feltöltés, kötelező gépjármű-biztosítás (RCA), és utazási biztosítás vásárlásakor.

Könnyen elérheted az alkalmazást román, magyar vagy angol nyelven. Válaszd ki a nyelvet a Beállítások menü -> Személyes szakaszának -> Nyelv részében.

Ajánld a Pago appot ismerőseidnek és együtt időt és pénzt takaríthattok meg

Ismersz olyan magyarul beszélőket, akik könnyebben is befizethetnék számláikat? Ajánld nekik a Pago alkalmazást. Az alkalmazást ezen a linken lehet telepíteni, de meghívhatsz bárkit közvetlenül az alkalmazásból is, a Pago kódod megosztásával (Beállítások -> Személyes -> Hívd meg barátaidat a Pago appba). Ezáltal Pago pontokat kapsz ajándékba, amelyeket az alkalmazásból történő fizetések értékének csökkentésére használhatsz fel. Te 200 pontot (azaz 2 lejt) kapsz, a meghívott személy pedig ugyancsak 200 pontot. A fiók létrehozásáért további 150 pont jár, az első szolgáltató hozzáadása újabb 25 pontot jelent, és így tovább, az alkalmazáson belüli sok más műveletért.

* a 2011-es népszámlálás szerint több mint 1.200.000 magyarul beszélő ember él Romániában. Az INS adatok itt érhetők el.

Alte articole care te-ar putea interesa
Pago Világ

Kötelező gépjármű-biztosítás (RCA) közvetlenül a Pago alkalmazásból. A biztosítás online megvásárlásának egyszerű módja.

A Pago alkalmazásból hozzáférhetsz a piac biztosítóinak összes ajánlatához, a számodra legmegfelelőbb biztosítás kiválasztása érdekében. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan vásárold meg gyorsan és gond nélkül a kötelező gépjármű-biztosítást (RCA)…

Pago
március 25, 2021