A Pago alkalmazással gondtalanul indulhatsz a nyaralásodra
Pago Világ

A Pago alkalmazással gondtalanul indulhatsz a nyaralásodra

Pago augusztus 3, 2021szeptember 20th, 2021

Az idei első nyaralásról álmodozol, és alig várod, hogy elmehess. Mindig történhet azonban egy előre be nem tervezett, kellemetlen esemény, amely elronthatja a nyaralást. Az utazási biztosítás segít teljes egészében élvezni a nyaralást, még akkor is, ha meglepetés csúszik a programba! A Pago alkalmazás pedig segít abban, hogy gyorsan és egyszerűen megköthesd a biztosítását, hogy mindig kéznél legyen, amikor csak szükség van rá.

Csupán néhány másodpercet vesz igénybe, és azonnal megkapod a biztosítási kötvényt a telefonodra, bárhol is lennél. Eddig több mint 5000 felhasználó döntött úgy, hogy a Pago appból köt biztosítást.

Meg szeretnéd tudni, hogy milyen egyszerű utazási biztosítást vásárolni a Pago alkalmazással? Olvass tovább.

Miért válaszd a Pago appot az utazási biztosítás megkötésére?

 • annyi utazási biztosítást köthetsz, ahányra csak szükséged van, jutalék nélkül, még akkor is, ha az alkalmazás ingyenes verzióját használod
 • könnyen összehasonlíthatod a biztosítók által kínált árakat a kötvény által fedezett összeg függvényében (5000, 10.000€, 30.000 vagy 50.000 euró). Elolvashatod és összehasonlíthatod az egyes kötvény tartalmát is, hogy kiválaszthasd az igényeidhez leginkább illőt. A biztosítási kötvény megvásárlása előtt közvetlenül az alkalmazásban elolvashatod a kötvény teljes ajánlatát és
  feltételeit.
 • ha barátokkal vagy a családoddal mész, egyetlen megerősítéssel biztosítást vásárolhatsz mindenki számára, anélkül, hogy meg kellene ismételned a folyamatot külön-külön mindenkinek.
 • a hozzádtartozók adatait csupán egyszer kell hozzáadnos az alkalmazáshoz és azok mentve maradnak a következő útra, leközelebb pedig csak ki kell választanod az emberek nevét.

Milyen utazási biztosításokat köthetek?

Az utazási biztosítások a következőket fedezhetik:

 • betegségnek vagy balesetnek megfelelő költségeket (beleértve a COVID-19 vírusfertőzést vagy vészhelyzetet). A sztenderd utazási biztosítás fedezi a sürgősségi orvosi költségeket (általában sebészeti, gyógyszerészeti és kórházi ellátást), valamint a biztosított Romániába történő visszaszállításának költségeit betegség vagy súlyosabb esemény esetén.
 • poggyász vagy okmányok elvesztése
 • repülés vagy poggyász késése
 • hazatelepítés betegség vagy baleset esetén, valamint személyi igazolvány vagy útlevél elvesztése esetén
 • minden olyan baleset, amelyre téli sportok, illetve külföldi tanulmányok vagy munkavállalás esetén kerülhet sor. Ez utóbbi esetében kiválaszthatja az adott kategóriát közvetlenül az alkalmazásban.

Fontos tudni, hogy sok biztosító kivonta a korhatárkikötéseket a klasszikus utazási biztosítások vásárlásakor, amelyek célja a védelem nyújtása az utazás során, hogy egy baleset esetén az egész család védve legyen.

Hogyan kötöm meg az utasbiztosítást?

Lépés 1 → Lépj a Pago Biztosítások szakaszában az Utazásbiztosítás oldalra. Válaszd ki a célországot, az utazás célját (turizmus, üzleti, sofőr-szakmai, tanulmányok vagy külföldi munka) és az utazás időtartamát. Töltsd ki a biztosítottak személyes adatait (az egész családot vagy az egész baráti társaságot egyszerre biztosíthatod). Kattints az Ajánlatok megtekintésére.
Lépés 2 → A Folytatás gomb megnyomásával erősítsd meg, hogy elolvastad a Renomia-SRBA Insurance Broker SRL biztosítási alkusz tájékoztatóját.
Lépés 3 → Nézd meg a biztosítási ajánlatokat az egyes fedezett összegekről, és válaszd ki a számodra megfelelőt
Lépés 4 → Olvasd el és fogadd el a biztosítási feltételeket az Elfogadás és folytatás gombra kattintva
Lépés 5 → Fizetés
Lépés 6 → Gratulálunk! Néhány másodperc alatt elkészítetted az utazási biztosítási kötvényt. A Befizetési előzményekben bármikor hozzáférhetsz a kötvényhez.

Mennyi idő alatt kapom meg az utazási biztosítási kötvényemet?

A fizetés után azonnal. Csupán néhány másodpercbe telik a visszaigazolás és a kötvény e-mailben történő kézhezvétele. Ha még nem kaptad meg az biztosítást e-mailben, írhatsz nekünk az alkalmazás Live Chat részében, és mi megoldjuk.

Helytelen információt adtam meg. Modosíthaom?

Ha módosítani szeretnéd a biztosítási kötvényen megjelenő részleteket, vagy egyéb kérdésed van, írj nekünk az alkalmazás Live Chat-én.

És még valami:

 • Romániában ezeket a biztosítási típusokat a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság szabályozza, a referenciatörvény pedig az 1. sz. 136/1995-es törvény.
 • A Pago alkalmazáson keresztül kötött biztosítási kötvényeket a biztosítók adják ki a Renomia-SRBA Insurance Broker SRL brókeren keresztül, amely a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság által felhatalmazott és a brókerek nyilvántartásába bejegyzett szervezet.
Alte articole care te-ar putea interesa
Pago Világ

Minden a Pago szolgáltatókról: hogyan csatlakoztass egy szolgáltatót

Tudtad, hogy a Pago alkalmazás segítségével több mint 380 helyi és országos szolgáltató számláit fizetheted be, legyen szó villanyáramról, földgázról, internetről, TV -ről, mobilról, hulladákszállításról, vízről, általános karbantartásról és még…

Pago
szeptember 20, 2021
Pago Világ

Az alkalmazásban elérhető szolgáltatók típusai

A Pago alkalmazásban több mint 380 helyi és országos szolgáltató található. Indítása óta több mint 5,8 millió kifizetést teljesítettek felhasználóink, összeségükben több mint 145 millió euró értékben. Mindez egy koppintásnyira…

Pago
szeptember 13, 2021
Pago Világ

Minden a Pago alkalmazás szolgáltatóiról. Több mint 365 szolgáltató egy koppintásnyira

A Pago alkalmazás segítségével az összes közüzemi számládat gyorsan és biztonságosan, közvetlenül a telefonodról befizetheted! Nektek köszönhetően és a Transilvania Bank valamint a Visa segítségével több mint 380 szolgáltatót sikerült…

Pago
szeptember 8, 2021

Leave a Reply