A Pago alkalmazással gondtalanul indulhatsz a nyaralásodra
Fedezd fel a Pago appal

A Pago alkalmazással gondtalanul indulhatsz a nyaralásodra

Pago augusztus 3, 2021április 14th, 2022

Az idei első nyaralásról álmodozol, és alig várod, hogy elmehess. Mindig történhet azonban egy előre be nem tervezett, kellemetlen esemény, amely elronthatja a nyaralást. Az utazási biztosítás segít teljes egészében élvezni a nyaralást, még akkor is, ha meglepetés csúszik a programba! A Pago alkalmazás pedig segít abban, hogy gyorsan és egyszerűen megköthesd a biztosítását, hogy mindig kéznél legyen, amikor csak szükség van rá.

Csupán néhány másodpercet vesz igénybe, és azonnal megkapod a biztosítási kötvényt a telefonodra, bárhol is lennél. Eddig több mint 5000 felhasználó döntött úgy, hogy a Pago appból köt biztosítást.

Meg szeretnéd tudni, hogy milyen egyszerű utazási biztosítást vásárolni a Pago alkalmazással? Olvass tovább.

Miért válaszd a Pago appot az utazási biztosítás megkötésére?

 • annyi utazási biztosítást köthetsz, ahányra csak szükséged van, jutalék nélkül, még akkor is, ha az alkalmazás ingyenes verzióját használod
 • könnyen összehasonlíthatod a biztosítók által kínált árakat a kötvény által fedezett összeg függvényében (5000, 10.000€, 30.000 vagy 50.000 euró). Elolvashatod és összehasonlíthatod az egyes kötvény tartalmát is, hogy kiválaszthasd az igényeidhez leginkább illőt. A biztosítási kötvény megvásárlása előtt közvetlenül az alkalmazásban elolvashatod a kötvény teljes ajánlatát és
  feltételeit.
 • ha barátokkal vagy a családoddal mész, egyetlen megerősítéssel biztosítást vásárolhatsz mindenki számára, anélkül, hogy meg kellene ismételned a folyamatot külön-külön mindenkinek.
 • a hozzádtartozók adatait csupán egyszer kell hozzáadnos az alkalmazáshoz és azok mentve maradnak a következő útra, leközelebb pedig csak ki kell választanod az emberek nevét.

Milyen utazási biztosításokat köthetek?

Az utazási biztosítások a következőket fedezhetik:

 • betegségnek vagy balesetnek megfelelő költségeket (beleértve a COVID-19 vírusfertőzést vagy vészhelyzetet). A sztenderd utazási biztosítás fedezi a sürgősségi orvosi költségeket (általában sebészeti, gyógyszerészeti és kórházi ellátást), valamint a biztosított Romániába történő visszaszállításának költségeit betegség vagy súlyosabb esemény esetén.
 • poggyász vagy okmányok elvesztése
 • repülés vagy poggyász késése
 • hazatelepítés betegség vagy baleset esetén, valamint személyi igazolvány vagy útlevél elvesztése esetén
 • minden olyan baleset, amelyre téli sportok, illetve külföldi tanulmányok vagy munkavállalás esetén kerülhet sor. Ez utóbbi esetében kiválaszthatja az adott kategóriát közvetlenül az alkalmazásban.

Fontos tudni, hogy sok biztosító kivonta a korhatárkikötéseket a klasszikus utazási biztosítások vásárlásakor, amelyek célja a védelem nyújtása az utazás során, hogy egy baleset esetén az egész család védve legyen.

Hogyan kötöm meg az utasbiztosítást?

Lépés 1 → Lépj a Pago Biztosítások szakaszában az Utazásbiztosítás oldalra. Válaszd ki a célországot, az utazás célját (turizmus, üzleti, sofőr-szakmai, tanulmányok vagy külföldi munka) és az utazás időtartamát. Töltsd ki a biztosítottak személyes adatait (az egész családot vagy az egész baráti társaságot egyszerre biztosíthatod). Kattints az Ajánlatok megtekintésére.
Lépés 2 → A Folytatás gomb megnyomásával erősítsd meg, hogy elolvastad a Renomia-SRBA Insurance Broker SRL biztosítási alkusz tájékoztatóját.
Lépés 3 → Nézd meg a biztosítási ajánlatokat az egyes fedezett összegekről, és válaszd ki a számodra megfelelőt
Lépés 4 → Olvasd el és fogadd el a biztosítási feltételeket az Elfogadás és folytatás gombra kattintva
Lépés 5 → Fizetés
Lépés 6 → Gratulálunk! Néhány másodperc alatt elkészítetted az utazási biztosítási kötvényt. A Befizetési előzményekben bármikor hozzáférhetsz a kötvényhez.

Mennyi idő alatt kapom meg az utazási biztosítási kötvényemet?

A fizetés után azonnal. Csupán néhány másodpercbe telik a visszaigazolás és a kötvény e-mailben történő kézhezvétele. Ha még nem kaptad meg az biztosítást e-mailben, írhatsz nekünk az alkalmazás Live Chat részében, és mi megoldjuk.

Helytelen információt adtam meg. Modosíthaom?

Ha módosítani szeretnéd a biztosítási kötvényen megjelenő részleteket, vagy egyéb kérdésed van, írj nekünk az alkalmazás Live Chat-én.

És még valami:

 • Romániában ezeket a biztosítási típusokat a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság szabályozza, a referenciatörvény pedig az 1. sz. 136/1995-es törvény.
 • A Pago alkalmazáson keresztül kötött biztosítási kötvényeket a biztosítók adják ki a Renomia-SRBA Insurance Broker SRL brókeren keresztül, amely a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság által felhatalmazott és a brókerek nyilvántartásába bejegyzett szervezet.
Alte articole care te-ar putea interesa
Fedezd fel a Pago appal

Mindent a pénzátutalásról

A Pago segítségével valós időben, bármikor, bármely romániai bank vagy a Revolut által kibocsátott kártyára utalhatsz pénzt, csupán telefonszám segítségével.

Pago
április 14, 2022
Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek.

Pago
április 6, 2022
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva.

Pago
április 5, 2022

Leave a Reply