Az alkalmazásban elérhető szolgáltatók típusai
Fedezd fel a Pago appal

Az alkalmazásban elérhető szolgáltatók típusai

Pago szeptember 13, 2021április 14th, 2022

A Pago alkalmazásban több mint 380 helyi és országos szolgáltató található. Indítása óta több mint 5,8 millió kifizetést teljesítettek felhasználóink, összeségükben több mint 145 millió euró értékben. Mindez egy koppintásnyira van.

Azért, hogy még könnyebben fizethess a Pago appon keresztül, elkészítettünk egy cikket, amely az alkalmazásban elérhető szolgáltatók típusait, a fiókodhoz való csatlakoztatásuk módját és az új szolgáltatók hozzáadását részletezi.

Az alkalmazásban elérhető szolgáltatók típusai

Az alkalmazásban elérhető 380 szolgáltató között szinte lehetetlen nem megtalálni azt, amelynek fizetni szeretnél. A legtöbb a közüzemi szolgáltató – az áramtól és a földgáztól a vízig és a szennyvízelvezetésig. Nem feledkeztünk meg az internetről, a TV-ről és a mobilszolgáltatókról sem, amelyek nélkül használni sem tudnánk a Pago alkalmazást.

De más típusú fizetéseket is végezhetsz. Fizethsz részleteket, közköltséget, de még az Avon és az Oriflame termékeket is – mindezt egyetlen koppintással!

Energiaszolgáltatók

A Pago appban jelenleg 62 országos és helyi energiaszolgáltató található. A legnépszerűbbek az Enel, az Electrica, az Eon, az Engie és a Cez szolgáltatók. De találsz olyan helyi szolgátatókat is, mint a TulceaGaz, az Eva Energy, a Prisma Serv és még sokan mások.

TV, internet és mobil szolgáltatók

14 TV, internet és mobil szolgáltató egy kattintásnyira van! A Digi, az Orange, a Vodafone, a Telekom, az AKTA, a NextGen és még sorolhatnánk.

Vízszolgáltatók

A vízszolgáltatók vannak a legtöbben – egészen pontosan 107-en. Ebben a kategóriában az ország minden részéről találsz vízellátókat – Bukarestből, Ilfovból, Prahovából, Bákóból, Tulcea-ból és máshonnan is.

Részletek fizetése

Ha könnyebben szeretnél részleteket törleszteni, megteheted ezt a Cetelem, a BT Card Direct, a BRD Finance, a TBI, a Credex esetében, és hamarosan más szolgáltatókat is hozzáadunk a listához.

Közköltség

Az E-bloc és a SCOMET szolgáltatók integrálása a Pago appal rendkívül egyszerűvé teszi közköltséged kifizetését. Csak ellenőrizned kell, hogy a te esetedben a háztulajdonosok egyesülete használja-e az E-blokk vagy a Scomet szolgáltatásait, és engedélyezi-e az online fizetést. Ezen a két példán kívül, 48 más háztulajdonosi egyesületnek van felhasználófiókja a Pago alklamazásban! Mitöbb, ha vonalkódos számlát kapsz, bármely egyesületnek befizetheted a közköltséget.

Egyéb szolgáltatók

A Pago alkalmazásban 39 hulladékelszállító áll rendelkezésedre, amelyek a Rosal, Brai Cata, Polaris, Urban és 17 más vállalat helyi fiókvállalatait képviselik. Mindezek mellett gyorsan és biztonságosan fizethetsz az Avon, az Oriflame, a Fan Courier, a BGS, az Urgent Cargus felé.

Hogyan csatlakoztatsz egy szolgáltatót a Pago fiókodhoz?

A szolgáltató Pago alkalmazásból történő számláinak egyszerű megtekintéséhez és kifizetéséhez előbb létre kell hoznod egy fiókot a szogáltató webhelyén, és ezzel a fiókkal kell bejelentkezned a Pago appba is. Ezt a lépést csupán egyszer kell megtenned, az alábbiak szerint: Belépés a Számlák szakaszba → Szolgáltatók → Szolgáltató hozzáadása → Szolgáltató kiválasztása → Felhasználónév és jelszó megadása → Fiók csatlakoztatása.

Ha még nincs online fiókod a szolgáltatónál, akkor a vonalkód beolvasásával is kifizetheted a számláidat. A beolvasás akkor is működik, ha a számla digitális formátumban van, nem szükséges feltétlenül a nyomtatott változat.

Hogyan tudhatod meg gyorsan, hogy egy szolgáltató szerepel-e a Pago appban? Ehhez két egyszerű, gyors módszer áll rendelkezésedre.

Ha már letöltötted az alkalmazást, lépj a Számlák szakaszba → Szolgáltatók → Szolgáltató hozzáadása. Ha nem találod a keresett szolgáltatót a listában, lehetőség van név szerinti keresésre is. A böngészőből is indíthatod a keresést, közvetlenül a Pago webhelyről.

Új szolgáltató hozzáadása

A Prémium és a Unlimited előfizetések egyik előnye, hogy felvehetsz minden olyan szolgáltatót, amelytől vonalkódos számlát kapsz. Ha a keresett szolgáltató még nem szerepel a több mint 350 szolgáltató között, kérheted a hozzáadását. Csupán egy friss vonalkódos számla képére van szükségünk, és néhány nap alatt hozzáadjuk a szolgáltatót, és készen áll majd a fizetéshez.

Alte articole care te-ar putea interesa
Fedezd fel a Pago appal

Mindent a pénzátutalásról

A Pago segítségével valós időben, bármikor, bármely romániai bank vagy a Revolut által kibocsátott kártyára utalhatsz pénzt, csupán telefonszám segítségével.

Pago
április 14, 2022
Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek.

Pago
április 6, 2022
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva.

Pago
április 5, 2022

Leave a Reply