„Okos munka” kampány
Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pagoáprilis 6, 2022

Bukarest, 2021.11.23

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek. A kampány 2021.11.22-2022.01.31 között zajlik és 10 díjat osztunk ki, összesen 60.000 lej értékben.

A Pago összes felhasználója részt vehet a versenyen, az, aki már használja az alkalmazást, és az is, aki először próbálja ki. A regisztrációhoz legalább egy Visa kártyás fizetés szükséges, lehet ez egy számla befizetése, RCA vagy utasbiztosítás, kártyafeltöltés, vagy egy barát meghívása az alkalmazás használatára. További esélyek halmozódhatnak fel többszöri befizetéssel vagy egyéb alkalmazáson belüli műveletekkel.

„Örülünk, hogy a Visával együttműködve ismét lehetőséget kínálunk a Pago felhasználóknak arra, hogy pénzt nyerjenek számláik fizetésével. 2019 végén is volt egy hasonló kampányunk, amelyet az alkalmazás használói nagyon díjaztak. A Pago alkalmazást 2017-ben indítottuk útjára, azzal a szándékkal, hogy felhasználóinknak az igazán fontos dolgokra juttassunk több időt. Ezzel a kampánnyal pedig a következő lépést tesszük meg, lehetőséget kínálva arra, hogy az appot hasnzálók pénzt takarítsanak meg, amely egy teljes éven át számlákra ment volna. ” – Adrian Cighi, a Pago vezérigazgatója és társalapítója

A versennyel kapcsolatos részletes információk elérhetők a treabadesteapta.ro, pago.ro oldalon vagy a Pago alkalmazásban.

Az „Okos munka” kampány 2021. 11. 22-én kezdődik egy középkori témájú tévészpottal, amely arról szól, hogyan fizette ki a Vajda az adományait 1512-ben, amikor még nem létezett a Pago alkalmazás. Ez az első ilyen kampány a Pago számára.

A kampány a Visa Romania támogatásával valósult meg. „Románia lakóssága – különösen az elmúlt másfél évben – egyre inkább az online és érintésmentes kártyás fizetésre helyezték a hangsúlyt, és a közüzemi számlák fizetése az online kereskedelem legnépszerűbb fizetési módjai közé tartozik. Mostantól minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban fizethetsz számlát közvetlenül telefonodról, táblagépedről vagy számítógépedről, ha kártyaadataidat mented a Pago alkalmazásban. Ezek a fizetések fokozott biztonságot élveznek a Visa tokenizációs technológiának köszönhetően, az érzékeny fizetési adatok eltávolításával, és a Visa-fiókok biztonságos összekapcsolásával a csatlakoztatott eszközökkel. A Pago appal folytatott kampányunkkal jutalmazni szeretnénk azokat a felhasználókat, akik a gyors és biztonságos digitális fizetés mellett döntenek, és szeretnénk más felhasználókat is erre a fizetési magatartásra ösztönözni.” – Elena Ungureanu, a Visa romániai országmenedzsere.

A Pago egy 2017-ben indult alkalmazás, amellyel több mint 380 közüzemi szolgáltató számláit, helyi adókat és illetékeket, telefonkártya-feltöltést, RCA- és utasbiztosítást vagy civil szervezeteknek szánt adományt fizethet. Az alkalmazás ingyenesen letölthető telefonodra a Google Play, az App Store vagy a Huawei AppGallery oldaláról. A Pago Lengyelországban is jelen van, és hamarosan Olaszországban is piacra kerül. Minden fizetés, egyetlen alkalmazásan.

Alte articole care te-ar putea interesa
Fedezd fel a Pago appal

Mindent a pénzátutalásról

A Pago segítségével valós időben, bármikor, bármely romániai bank vagy a Revolut által kibocsátott kártyára utalhatsz pénzt, csupán telefonszám segítségével.

Pago
április 14, 2022
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva.

Pago
április 5, 2022
Pago Világ

A Mozaik Investments megvásárolja a Banca Transilvania csomagját a Pago Romániában

Bukarest, 2022.02.17 A ma bejelentett tranzakcióval a Mozaik Investments befektetési társaság megvásárolja a Banca Transilvania 51,12%-os részesedését a Pago alkalmazást Romániában üzemeltető Timesafe SRL-ben. Ez az első lépése annak a…

Pago
április 4, 2022

Leave a Reply