Mindent a pénzátutalásról
Fedezd fel a Pago appal

Mindent a pénzátutalásról

Pago április 14, 2022augusztus 16th, 2023

Hányszor fordult elő, hogy szükség volt a számla elosztására az étteremben, vagy egy munkatárs születésnapján gondot okozott a pénz összegyűjtése? Hányszor kellett elmenned bankba, hogy pénzt utalj egy számlára? Hány napot vártál arra, hogy pénzt kapj valakitől, akinek egy másik banknál volt számlája? Ha ezekre a kérdésekre neked is az a válaszod, hogy sokszor, akkor mostantól tudd, hogy a Pago néhány másodperc alatt segít megoldani ezeket a problémákat!

A Pago segítségével valós időben, bármikor, bármely romániai bank vagy a Revolut által kibocsátott kártyára utalhatsz pénzt, csupán telefonszám segítségével.

Miért válaszd a Pago alkalmazást a pénzátutaláshoz?

 • valós időben utalhatsz pénzt bármely két kártya között, függetlenül a kibocsátó romániai banktól vagy a Revoluttól, csupán a címzett telefonszámát kell használnod. A pénz pillanatok alatt megérkezik a címzetthez, időtől és naptól függetlenül, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat.
 • kártyáid között is valós időben, bármikor utalhatsz pénzt, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat, még akkor is, ha a két kibocsátó bank eltérő. Nincsenek fizetési felszólítások, IBAN kódok vagy más banki platformok.
 • pénz átvételét is kérheted, kérésed címzettje fizetési értesítést vagy fizetési linket tartalmazó SMS-t kap, amennyiben még nem rendelkezik Pago fiókkal.
 • átutalásaiddal Pago-pontokat nyersz, amelyeket számláid vagy részszámláid kiegyenlítésére, feltöltésére vagy egyéb kifizetésekre hasnzálhatsz.
 • Ha aktív Pago-előfizetésed van, akkor ingyen utalhatsz bármilyen kártyával: havi 1 ingyenes átutalás a Prémium előfizetéssel és havi 3 ingyenes átutalás a Korlátlan előfizetéssel.

Ha elhasználtad már az előfizetésedben szereplő ingyenes utalásokat, utalásonként csupán 0,99 lejt kell fizetned, függetlenül az utalandó összeg értékétől, vagy választhatsz a 3 havi csomag közül (a Beállításokban):

 • Bronz: 3 átutalás 2,59 lej/hó áron
 • Ezüst: 5 átutalás 3,99 lej/hó áron
 • Arany: 8 átutalás 5,99 lej/hó áron

Hogyan utalhatok pénzt a Pago alkalmazással?

 1. lépés → Lépj a Pago Egyéb fizetések menüpontjába, és válaszd ki a Pénzátutalás lehetőséget. Az alábbiak szerint, először aktiváld a pénzátutalást.
 2. lépés → Ha a kontaktjaid között megvan annak a személynek a száma, akinek utalni, vagy akitől fogadni szeretnél, keresd meg a névjegyet a fenti keresősávban. Válaszd ki a névjegyet, és hogy mit szeretnél: küldeni vagy kérni.
  Választhatsz továbbá az Átvitel telefonszámra (ha a szám nincs a kontaktok között) vagy az Átvitel a kártyáim között (ha 2 kártya között szeretnél utalni, amelyeket korábban az aktiválási lépésben regisztráltál).
 3. lépés → Írd be a kívánt pénzösszeget. Üzenetet is írhatsz a címzettnek.
 4. lépés → Erősítsd meg a pénzátutalást
 5. lépés → Értesítést fogsz kapni, amely megerősíti, hogy a pénzt elküldted/ megkapták. Gratulálunk! Néhány másodperc alatt küldtél/fogadtál pénzt a Pago alkalmazással. Átutalásaidat az Előzmények között találod meg, függetlenül attól, hogy küldél vagy fogadtál.

Hogyan aktiválhatom a Pago pénzátutalást?

 1. lépés → Lépj a Pago Egyéb fizetések menüpontjába, és válaszd ki a Pénzátutalás lehetőséget.
 2. lépés → Engedélyezd a pénzátutalási funkciót a kártya(k) és egy telefonszám hozzáadásával.
 3. lépés → SMS-t fogsz kapni egy aktiváló kóddal, amelyet újra be kell írnod az alkalmazásba.
 4. lépés → Opcionálisan megerősítheted a névjegyzékhez való hozzáférést, hogy könnyebben küldj/fogadj pénzt.
 5. lépés → Gratulálunk! A pénzátutalást aktiváltad. Fiókodban erre az aktiválásra csupán egyszer lesz szükség.

És még valami:

 1. Egy kártya esetében a küldési korlát 4000 lej/hó.
 2. Minden olyan átutalást, amely megerősítésre vár, a Pénzátutalások képernyő Függőben szakaszban találsz meg. A fizetések állapotát (jóváhagyott vagy függőben), valamint az átutalások összegét a főképernyő Fizetési előzmények szakaszában tekintheted meg, a képernyő jobb oldalán.
 3. Amennyiben Visa kártyát használsz, 2022. március 30.-ig ingyenesen utalhatsz.
Alte articole care te-ar putea interesa
Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek.

Pago
április 6, 2022
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva.

Pago
április 5, 2022
Pago Világ

A Mozaik Investments megvásárolja a Banca Transilvania csomagját a Pago Romániában

Bukarest, 2022.02.17 A ma bejelentett tranzakcióval a Mozaik Investments befektetési társaság megvásárolja a Banca Transilvania 51,12%-os részesedését a Pago alkalmazást Romániában üzemeltető Timesafe SRL-ben. Ez az első lépése annak a…

Pago
április 4, 2022

Leave a Reply