Az alkalmazás frissítése vagy hogyan hasnzáld a Pago legújabb verzióját
Fedezd fel a Pago appal

Az alkalmazás frissítése vagy hogyan hasnzáld a Pago legújabb verzióját

Pago május 20, 2021április 14th, 2022

Ha elgondolkodtál már azon, hogy miben segíthet a Pago alkalmazás frissítése, akkor ebből a cikkből megtudhatod, miért fontos a Pago legújabb verziójának használata, és hogyan teheted ezt meg egyszerűen és automatikusan.

Röviden, minden egyes frissítéssel az alkalmazás jobb verzióját kínáljuk, továbbfejlesztett funkciók, vagy akár új szolgáltatások révén. Azért, hogy mindig a Pago legújabb verzióját használd, két lehetőséged van: állítsd be az automatikus frissítéseket a telefon beállításaiból, vagy lápj az app store-ba, és frissítsd az alkalmazást manuálisan.

Milyen előnyökkel jár a Pago legújabb verziójának használata?
Valószínűleg észrevetted már, hogy gyakran frissítjük az alkalmazást, akár havonta kétszer is. Ezt azért tesszük, mert az alkalmazást folyamatosan fejlesztjük, de azért is, mert sok saját vagy külső szolgáltatást és platformot is integrálunk. Hogy mit jelent ez pontosan? A Pago funkciók (befizetések, kártyafeltöltések, biztosítások, akár ax adók kifizetése) mind külső platformokkal való integrációkat tartalmaznak (125 integráció csupán a számlák kifizetésére!).

Minden frissítést a Pago használatának javítása érdekében végzünk, és mindig négy fontos dolgot tartunk szem előtt: a kínált szolgáltatásokat, az alkalmazás biztonságát, az operációs rendszereket és a szükséges tárhelyet.

Javítjuk a kínált szolgáltatásokat

Minden egyes frissítéssel, a több mint 200 000 Pago-felhasználó könnyebben, gyorsan és biztonságosan fizet számlákat, helyi adókat és illetékeket, kártyák feltöltését, biztosításokat és adományokat. Folyamatosan fejlesztjük a funkcióinkat, vagy újakat hozunk az alkalmazásba. Ezenkívül pedig, már majdnem egy éve elkezdtük az alkalmazás fokozatos átalakítását, hogy használata még könnyebbé váljon.

Hozzáférhetsz a legújabb alkalmazásbiztonsági fejlesztésekhez

Az alkalmazás frissítésével biztos lehetsz benne, hogy az alkalmazás legbiztonságosabb verzióját használod. Mindig egy lépéssel előrébb vagyunk az alkalmazás biztonsága szempontjából.

A Pago alkalmazással adataid védettek. Fejlett védelmi és titkosítási rendszereket vezettünk be, az adatokat teljes biztonságban tároljuk, minden fizetést ujjlenyomat vagy az általad beállított PIN kód alapján engedélyezünk.

Jobb kompatibilitás a telefonod operációs rendszerével

Az alkalmazásfrissítések révén gondoskodunk arról, hogy lépést tartsunk a telefonod operációs rendszerének frissítéseivel is. Az Apple, a Google és a Huawei gyakran fejlesztéseket vagy változtatásokat hajt végre a telefonok által használt operációs rendszerekben, ami gyakran módosításokat követel a rendszereken futó alkalmazásoktól is.

Kevesebb szükséges tárhely

Folyamatosan csökkentjük az alkalmazás optimális futtatásához szükséges tárhelyet, és minden alkalommal arra törekszünk, hogy az alkalmazás adatokon keresztül, nem feltétlenül Wi-Fi-n keresztül frissíthető legyen. Az Android-os telefonok esetén például 53 MB-ra, az iOS esetében pedig 102 MB-ra sikerült csökkenteni a szükséges tárhelyet.

Mi történik, ha nem végzel frissítéseket?

Egy elavult, régebbi verzió esetén fennáll annak a kockázata, hogy az alkalmazás időnként nem működik olyan jól, vagy esetleg nem állnak rendelkezedre újabb, hasznos funkciók.

Hogyan frissíted az alkalmazást?

Legegyszerűbben az automatikus frissítés aktiválásával a Beállítások menüben (Beállítások -> App Store> Alkalmazásfrissítések). Így, az alkalmazásaid minden további gond nélkül, automatikusan frissülnek.

Amennyiben nem engedélyezett számodra ez az opció, lépj az app store-ba, keresse meg a Pago alkalmazást és koppints a Frissítés gombra. A frissítés átlagosan kevesebb, mint egy percet vesz igénybe, és ez idő alatt a telefon használható, mert a frissítés a háttérben fut.

Te mikor frissítetted utoljára az alkalmazást?

Frissítsd a Pago alkalmazást, hogy élvezhesd a legújabb verzió összes előnyét:

→ továbbfejlesztett vagy akár új funkciók

→ az alkalmazás legújabb biztonsági fejlesztései

→ jobb kompatibilitás a telefonod operációs rendszerével

→ kevesebb szükséges tárhely.

Alte articole care te-ar putea interesa
Fedezd fel a Pago appal

Mindent a pénzátutalásról

A Pago segítségével valós időben, bármikor, bármely romániai bank vagy a Revolut által kibocsátott kártyára utalhatsz pénzt, csupán telefonszám segítségével.

Pago
április 14, 2022
Pago Világ

„Okos munka” kampány

Pago, a romániai alkalmazás, amelyen keresztül csaknem 9 millió, több, mint 1 milliárd lej értékű rezsiszámlát fizettek ki, bejelenti az “Okos munka” kampány elindítását, amelyben az alkalmazást használók egész éven át számlák kifizetésére fordítható összegeket nyerhetnek.

Pago
április 6, 2022
Pago Világ

A Pago alkalmazás elindítja a két kártya közötti azonnali pénzátutalást

Így a Pago appban fiókkal rendelkezők valós időben, bármikor utalhatnak pénzt bármely romániai bank vagy Revolut által kibocsátott kártyára, a címzett telefonszámát használva.

Pago
április 5, 2022

Leave a Reply