Totul despre furnizorii din Pago: tipuri de furnizori
Descoperă cu Pago

Totul despre furnizorii din Pago: tipuri de furnizori

Pago mai 6, 2021aprilie 14th, 2022

În Pago găsești peste 380 de furnizori locali și naționali. De la lansare până în prezent s-au făcut cu Pago peste 5.8 milioane plăți către aceștia, în valoare de peste 145 milioane euro. Totul la o confirmare distanță.

Ca să-ți fie și mai ușor să plătești prin Pago, ți-am pregătit un articol dedicat tipurilor de furnizori disponibili în aplicație, cum îi conectezi chiar în contul tău și modul în care poți adăuga unul nou.

Tipurile de furnizori disponibili în aplicație

Cu 380 de furnizori disponibili în aplicație, este aproape imposibil să nu îți găsești furnizorul la care vrei să plătești. Cei mai numeroși sunt furnizorii de utilități – de la energie electrică și gaze naturale la apă și salubrizare. Nu am uitat de furnizorii de internet, TV și mobil, fără de care nici nu am putea folosi Pago.

Poți face însă și alte tipuri de plăți. Poți achita ratele, îți poți plăti întreținerea, chiar și produsele Avon și Oriflame – totul la doar o confirmare distanță!

Furnizori de energie

În Pago găsești în acest moment 69 de furnizori de energie, naționali și locali. Cei mai populari sunt furnizorii Enel, Electrica, Eon, Engie și Cez. Vei regăsi însă și furnizori locali, precum TulceaGaz, Eva Energy, Prisma Serv și mulți alții.

Furnizori de TV, internet și mobil

15 furnizori de TV, internet și mobil sunt la un click distanță! Digi, Orange, Vodafone, Telekom, AKTA, NextGen sunt doar câțiva dintre aceștia.

Furnizori de apă

Furnizorii de apă sunt cei mai numeroși – 110, mai exact. Vei regăsi aici furnizorii de apă din toată țara – București, Ilfov, Prahova, Bacău, Tulcea și nu numai.

Plata ratelor

Dacă vrei să-ți plătești și ratele mai ușor, poți face acesta pentru Cetelem, BT Card Direct, BRD Finance, TBI, Credex, iar alți furnizori vor fi disponibili în curând.

Întreținerea

Integrarea furnizorilor E-bloc și SCOMET în Pago face extrem de ușoară plata întreținerii. Trebuie doar să verifici dacă asociația de de proprietari folosește serviciile E-bloc sau Scomet și permite plata online. În plus, alte 54 de asociații de bloc au un cont de furnizor în Pago! Mai mult decât atât, poți plăti întreținerea către orice asociație, dacă primești factură cu cod de bare.

Alți furnizori

50 de furnizori de salubrizare sunt disponibili în Pago, reprezentând filialele locale Rosal, Brai Cata, Polaris, Urban, precum și alți 17 furnizori. Pe lângă toți aceștia, mai poți face plăți rapid și sigur către Avon, Oriflame, Fan Courier, BGS, Urgent Cargus.

Cum conectezi furnizorii doriți în contul tău Pago?

Pentru a vedea și plăti ușor în Pago facturile de la furnizorul tău este necesar să ai un cont creat pe siteul acestuia și să te conectezi cu acest cont în Pago. Vei face acest pas o singură dată, astfel: Intri în Facturi → Furnizori → Adaugă un furnizor → Alegi furnizorul → Introduci numele de utilizator și parola → Conectează cont.

Dacă nu ai un cont online la furnizor, poți plăti facturile și prin scanarea codului de bare. Scanarea funcționează și dacă ai factura în format digital, nu trebuie neapărat să fie printată.

Cum afli rapid dacă un furnizor este deja în Pago

Ai la dispoziție 2 metode prin care poți afla super simplu dacă un furnizor este deja în Pago. Dacă ai deja aplicația, intră în secțiunea Facturi → Furnizori → Adaugă un furnizor. Dacă nu găsești furnizorul căutat în listă, ai la îndemână posibilitatea de a căuta după denumire. Poți căuta rapid și din browser, direct de pe website-ul Pago, aici.

Cum adaugi un nou furnizor

Unul dintre beneficiile abonamentelor Premium și Nelimitat este că poți să adaugi orice furnizor de la care primești facturi cu cod de bare. Dacă furnizorul căutat nu este deja printre cei peste 380 din aplicație, ai posibilitatea să ne soliciți adăugarea lui. Avem nevoie doar de o poză cu o factură recentă cu cod de bare și adăugăm furnizorul pentru plată în câteva zile.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023
Lumea Pago

Ghid: Plătește factura online la Hidroelectrica prin Pago

Plata facturilor lunare este o parte esențială a responsabilităților noastre, dar de multe ori nu ajung în cutia poștală ori uităm să verificăm mail-urile. De aceea, Pago te ajută cu…

Pago
decembrie 7, 2023

Leave a Reply