Pot face reîncărcări pe Persoană Juridică?
Descoperă cu Pago

Pot face reîncărcări pe Persoană Juridică?

Pago iunie 16, 2021septembrie 12th, 2023

Cu Pago este rapid și ușor să reîncarci o cartelă prepay. Îți poți reîncărca nelimitat și fără comisioane cartela Orange, Vodafone, Telekom sau Digi. Durează câteva secunde și creditul se încarcă instant. Poți chiar să programezi reîncărcări automate și scapi de grija reîncărcărilor lunare. Până acum peste 500.000 de reîncărcări au fost făcute deja prin Pago.

Vrei să afli cât de ușor este să îți faci reîncărcările cu Pago? Mai jos am răspuns la câteva dintre întrebările pe care le-ai putea avea.

De ce să aleg Pago pentru reîncărcarea cartelei?

 • reîncărci nelimitat, fără comision, chiar dacă folosești varianta gratuită a aplicației
 • primești puncte Pago la fiecare încărcare. Asta înseamnă că pe lângă prețurile bune regăsite în Pago, primești și puncte care se transformă în bani.
 • poți seta reîncărcarea automată: alegi numărul de telefon, valoarea și frecvența reîncărcărilor, iar apoi reîncărcările se fac fără alte confirmări la intervalul ales de tine. În acest fel păstrezi costurile și flexibilitatea unei cartele prepaid dar ai confortul serviciilor fără întrerupere ale unui abonament.

Ce fel de cartele pot reîncărca?

Poți face reîncărcări ale cartelelor prepay Orange, Vodafone, Telekom și Digi. Valorile diferă în funcție de operator, dar în general încep de la 1 sau 2 EUR, până la 80 sau chiar 100 EUR.

Cum reîncarc o cartelă?

 1. Intră în secțiunea Reîncărcări din Pago și completează numărul de telefon în partea de sus a ecranului. Istoricul reîncărcărilor este la îndemână în același ecran, așa poți alege rapid un număr reîncărcat anterior
 2. Alege opțiunea de reîncărcare dorită
 3. (doar pentru prima reîncărcare) → Adaugă datele cardului pe care îl vei folosi pentru plată. Acestea vor rămâne salvate în contul tău pentru următoarele reîncărcări
 4. Plătește
  1. Creditul se încarcă în câteva secunde. Primești pe e-mail confirmarea plății.

În cât timp primesc creditul pe cartelă?

De la plată până la reîncărcarea efectivă a cartelei prepay trec doar câteva secunde. În situaţii excepționale poate să dureze până la 3 minute între confirmarea reîncărcării electronice din Pago şi transferul creditului pe cartela ta reîncărcabilă. În cazul foarte puțin probabil când durează mai mult, ne găsești pe Live Chat-ul din aplicație, verificăm repede ce s-a întâmplat și rezolvăm problema imediat.

Ce este reîncărcarea automată și cum o pot seta?

Prin Pago poţi programa reîncărcarea automată pentru cartela ta sau a celor dragi. Astfel, nu vei mai rămâne fără credit pe neaşteptate.

 1. Intră în secțiunea Reîncărcări → Automate → Adaugă reîncărcare automată
 2. Completează numărul de telefon
 3. Alege oferta dorită
 4. Alege un card deja salvat sau adaugă un card nou
 5. Alege numărul de zile dintre reîncărcări și data primei reîncărcări
 6. Confirmă și gata, cartela ta se va reîncărca automat la data stabilită, cu suma setată.

Cum anulez reîncărcarea automată?

Din secţiunea Reîncărcări, unde apar toate încărcările automate active. Pentru a ne asigura că nu facem o plată automată neintenţionată, te vom anunţa printr-o notificare în aplicație, cu o zi înainte de realizarea încărcării automate.

Pot face reîncărcări pe Persoană Juridică?

Dacă ai firmă și vrei să încarci cartelele de telefon pentru angajați, o poți face foarte simplu direct din Pago. Tot ce ai de făcut este să adaugi ca metodă de plată cardul asociat pentru Persoană Juridică. La finalul lunii, dă-ne un mesaj pe Live Chat sau pe mail la ajutor@pago.ro pentru factură și o primești în maxim 48h.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Recomanzi Pago și strângi Puncte bonus!

Ești deja utilizator Pago și le spui tuturor cât de utilă e aplicația și că pur și simplu au nevoie de ea în viețile lor? Te recompensăm pentru asta. În…

Pago
septembrie 7, 2023
Lumea Pago

Puncte Pago: ce sunt punctele Pago și cum le folosești

Utilizarea aplicației Pago nu este doar o modalitate extrem de convenabilă pentru a plăti facturile, reîncărca cartela sau plăti asigurarea pentru mașina ta, printre multe altele. Aceasta îți oferă, de…

Pago
septembrie 1, 2023
Descoperă cu Pago

Totul despre asigurările de călătorie din Pago

O asigurare de călătorie te ajută să te bucuri de vacanță, chiar și în cazul unui eveniment neplăcut! Iar Pago te ajută să închei rapid și ușor o asigurare pe care să o ai la îndemână oricând ai nevoie de ea.

Pago
iunie 26, 2023

Leave a Reply