Totul despre reîncărcarea cartelei prin Pago
Descoperă cu Pago

Totul despre reîncărcarea cartelei prin Pago

Pago iunie 16, 2021aprilie 14th, 2022

Cu Pago este rapid și ușor să reîncarci o cartelă prepay. Îți poți reîncărca nelimitat și fără comisioane cartela Orange, Vodafone, Telekom sau Digi. Durează câteva secunde și creditul se încarcă instant. Poți chiar să programezi reîncărcări automate și scapi de grija reîncărcărilor lunare. Până acum peste 500.000 de reîncărcări au fost făcute deja prin Pago.

Vrei să afli cât de ușor este să îți faci reîncărcările cu Pago? Mai jos am răspuns la câteva dintre întrebările pe care le-ai putea avea.

De ce să aleg Pago pentru reîncărcarea cartelei?

– reîncărci nelimitat, fără comision, chiar dacă folosești varianta gratuită a aplicației

– primești puncte Pago la fiecare încărcare. Asta înseamnă că pe lângă prețurile bune regăsite în Pago, primești și puncte care se transformă în bani.

– poți seta reîncărcarea automată: alegi numărul de telefon, valoarea și frecvența reîncărcărilor, iar apoi reîncărcările se fac fără alte confirmări la intervalul ales de tine. În acest fel păstrezi costurile și flexibilitatea unei cartele prepaid dar ai confortul serviciilor fără întrerupere ale unui abonament.

Ce fel de cartele pot reîncărca?

Poți face reîncărcări ale cartelelor prepay Orange, Vodafone, Telekom și Digi. Valorile diferă în funcție de operator, dar în general încep de la 1 sau 2 EUR, până la 80 sau chiar 100 EUR.

Cum reîncarc o cartelă?

Pasul 1 → Intră în secțiunea Reîncărcări din Pago și completează numărul de telefon în partea de sus a ecranului. Istoricul reîncărcărilor este la îndemână în același ecran, așa poți alege rapid un număr reîncărcat anterior
Pasul 2 → Alege opțiunea de reîncărcare dorită
Pasul 3 (doar pentru prima reîncărcare) → Adaugă datele cardului pe care îl vei folosi pentru plată. Acestea vor rămâne salvate în contul tău pentru următoarele reîncărcări
Pasul 4 → Plătește
Pasul 5 → Creditul se încarcă în câteva secunde. Primești pe e-mail confirmarea plății.

În cât timp primesc creditul pe cartelă?

De la plată până la reîncărcarea efectivă a cartelei prepay trec doar câteva secunde. În situaţii excepționale poate să dureze până la 3 minute între confirmarea reîncărcării electronice din Pago şi transferul creditului pe cartela ta reîncărcabilă. În cazul foarte puțin probabil când durează mai mult, ne găsești pe Live Chat-ul din aplicație, verificăm repede ce s-a întâmplat și rezolvăm problema imediat.

Ce este reîncărcarea automată și cum o pot seta?

Prin Pago poţi programa reîncărcarea automată pentru cartela ta sau a celor dragi. Astfel, nu vei mai rămâne fără credit pe neaşteptate.

Pasul 1 → Intră în secțiunea Reîncărcări → Automate → Adaugă reîncărcare automată
Pasul 2 → Completează numărul de telefon
Pasul 3 → Alege oferta dorită
Pasul 4 → Alege un card deja salvat sau adaugă un card nou
Pasul 5 → Alege numărul de zile dintre reîncărcări și data primei reîncărcări
Pasul 6 → Confirmă și gata, cartela ta se va reîncărca automat la data stabilită, cu suma setată.

Cum anulez reîncărcarea automată?

Din secţiunea Reîncărcări, unde apar toate încărcările automate active. Pentru a ne asigura că nu facem o plată automată neintenţionată, te vom anunţa printr-o notificare în aplicație, cu o zi înainte de realizarea încărcării automate.

Alte articole care te-ar putea interesa
Lumea Pago

Totul despre transferul de bani

Cu Pago poți transfera bani în timp real, oricând, către orice card emis de bănci din România sau Revolut, doar cu numărul de telefon.

Pago
martie 28, 2022
Lumea Pago

Mozaik Investments cumpără pachetul deținut de Banca Transilvania în Pago România

Compania de investiții Mozaik Investments cumpără participația de 51.12% deținută de Banca Transilvania în Timesafe SRL, compania care operează aplicația Pago în România.

Pago
februarie 17, 2022
Lumea Pago

Pago lansează transferul de bani în timp real între două carduri

Pago anunță lansarea transferului de bani în timp real către orice card emis de o bancă din România, doar cu numărul de telefon.

Pago
februarie 7, 2022

Leave a Reply