Pago lansează transferul de bani în timp real între două carduri
Lumea Pago

Pago lansează transferul de bani în timp real între două carduri

Pago februarie 7, 2022februarie 17th, 2022

București, 07.02.2022

Pago, aplicația românească prin care s-au plătit aproape 10 milioane de facturi de utilități în valoare de peste 1,1 miliarde lei, anunță lansarea transferului de bani în timp real către orice card emis de o bancă din România, doar cu numărul de telefon.

Astfel, cei care au un cont în aplicația Pago pot transfera bani în timp real, oricând, către orice card emis de bănci din România sau Revolut, folosind doar numerele de telefon ale destinatarilor. De asemenea, se pot și cere bani, destinatarul primind un SMS cu un link de plată – fără OP-uri, IBAN-uri sau înregistrare în platformele bancare.

Transferul de bani este, alături de plata facturilor, printre cele mai frecvent utilizate funcționalități în aplicațiile financiare din România. Pornind de la sugestiile primite de la utilizatorii Pago, am creat o experiență de plată mai bună, prin care transferurile se fac în timp real, la orice oră, inclusiv în weekend sau de sărbători legale, între oricare două carduri, indiferent de banca emitentă. Deocamdată avem posibilitatea de transfer între carduri emise de băncile din România sau Revolut, urmând să lansăm mai târziu anul acesta și opțiunea de transfer între orice carduri emise de bănci din Uniunea Europeană”, a declarat Adrian Cighi, CEO și co-fondator Pago.

Pentru a marca lansarea acestei noi funcționalități, primele transferuri de bani efectuate de un utilizator Pago cu un card Visa vor fi gratuite între 7 februarie și 30 martie 2022. În această perioadă, deținătorii de carduri Visa care sunt și utilizatori Pago vor beneficia și de alte oferte speciale.

Suntem încântați să extindem colaborarea cu Pago prin lansarea de noi servicii pentru deținătorii de carduri Visa, care vor soluții rapide și accesibile. De acum, clienții Pago care au înrolat un card Visa în aplicație vor putea trimite și primi bani în timp real, indiferent dacă este vorba de împărțirea notei de plata la restaurant ori de împrumuturi către prieteni sau familie. Serviciul de plăți în timp real Visa Direct permite consumatorilor să transfere sau să primească bani sigur, simplu și rapid, fără să mai fie nevoie de introducerea detaliilor cardului sau de alți pași suplimentari. În plus, deținătorii de carduri Visa care utilizează acest serviciu vor beneficia și de avantajele campaniei promoționale, prin care dorim să-i recompensăm pe cei care aleg să facă plăți digitale, și în același timp să încurajăm și alți utilizatori să adopte acest serviciu”, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.

Utilizatorii care au deja un abonament Pago vor avea incluse în abonament, indiferent de tipul cardului folosit: 1 transfer gratuit pe lună cu abonamentul Premium sau 3 transferuri gratuite pe lună cu abonamentul Nelimitat. Comisionul per tranzacție va fi de doar 0,99 lei, indiferent de valoarea transferată, în cazul în care au fost consumate transferurile gratuite. Fiecare transfer de bani va aduce și Puncte Pago, care pot fi folosite pentru a achita parțial sau integral facturi, reîncărcări de cartelă sau asigurări.

Mai mult, utilizatorii Pago vor putea opta și între 3 abonamente specifice transferului de bani, indiferent de tipul cardului: Bronze (3 transferuri incluse, pentru 2,59 lei/lună), Silver (5 transferuri incluse, pentru 3,99 lei/lună) și Gold (8 transferuri incluse, pentru 5,99 lei/lună).

Pago este o aplicație lansată în anul 2017, cu ajutorul căreia se pot plăti facturi la peste 380 de furnizori de utilități, taxe și impozite locale, reîncărcări de cartele telefonice, asigurări RCA și de călătorie sau donații către ONG-uri. Aplicația poate fi descărcată gratuit pe telefon de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery. Pago este prezentă și în Polonia, urmând a fi lansată și în Italia. Toate plățile, o singură aplicație. 


[1] Disponibilitatea fondurilor variază în funcție de emitentul cardului căruia îi este destinat transferul, de tipul contului, regiune, precum și de tipul tranzacției (locală sau transfrontalieră).

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Plătește online impozite și taxe cu Pago!

Te-ai săturat deja să stai la cozi de fiecare dată când ai de plătit impozitele anuale sau taxele. De aceea, cauți o variantă care scurtează timpul pierdut. Află că Pago…

Pago
martie 19, 2024
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023

Leave a Reply