Pago lansează campania ”Treabă Deșteaptă”
Lumea Pago

Pago lansează campania ”Treabă Deșteaptă”

Pago noiembrie 23, 2021februarie 7th, 2022

București, 23.11.2021

Pago, aplicația românească prin care s-au plătit aproape 9 milioane de facturi de utilități în valoare de peste 1 miliard de lei, anunță lansarea campaniei ”Treabă Deșteaptă”, în care utilizatorii aplicației pot câștiga bani pentru plata facturilor pe un an întreg. Campania se va desfășura în perioada 22.11.2021-31.01.2022 și se vor acorda 10 premii, în valoare totală de 60.000 lei.

Pot participa la concurs toți utilizatorii Pago, atât cei care folosesc deja aplicația, cât și cei care o vor încerca pentru prima dată. Pentru înscriere este necesară cel puțin o plată cu un card Visa, fie că este vorba despre plata unei facturi, a unei asigurări RCA sau de călătorie, reîncărcarea unei cartele telefonice sau invitarea unui prieten să folosească aplicația. Apoi se pot acumula șanse suplimentare prin plăți mai multe sau alte acțiuni în aplicație.

Ne bucurăm că în parteneriat cu Visa putem să oferim din nou utilizatorilor Pago posibilitatea de a câștiga bani pentru plata facturilor. Am avut o campanie similară pe finalul lui 2019, care a fost foarte apreciată de utilizatorii aplicației. Am lansat Pago în 2017 cu intenția de a le oferi celor care o folosesc mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante, iar cu această campanie facem pasul următor, oferim posibilitatea economisirii banilor care ar fi mers pe facturi timp de un an întreg.” – Adrian Cighi, CEO și co-fondator Pago

Detaliile complete despre concurs sunt disponibile pe treabadesteapta.ro, pago.ro sau în aplicația Pago.

Campania ”Treabă Deșteaptă” debutează pe 22.11.2021 printr-un spot TV cu o temă medievală despre cum își plătea Vodă dările în anul 1512, când nu exista Pago, urmat de alte 3 spoturi care vor fi lansate online, în următoarele săptămâni. Este prima campanie de acest gen realizată pentru Pago.

Campanie realizată cu sprijinul Visa România. “Românii s-au orientat tot mai mult către plățile cu cardul online și contactless, în special în ultimul an și jumătate, iar plata facturilor de utilități se află în topul plăților din comerțul online. Acum este mai simplu și mai rapid decât oricând să plătești o factură, direct de pe telefon, tabletă sau computer, dacă datele cardului sunt salvate în aplicația Pago. Aceste plăți beneficiază de securitate sporită datorită tehnologiei de tokenizare Visa, prin eliminarea informațiilor sensibile ale contului de plată și prin conectarea în siguranță a conturilor Visa la dispozitivele conectate. Prin campania derulată împreună cu Pago, dorim să-i recompensăm pe cei care aleg să facă plăți digitale, rapid și sigur, și să încurajăm și alți utilizatori să adopte acest comportament de plată.”, Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România

Pago este o aplicație lansată în anul 2017, cu ajutorul căreia se pot plăti facturi de la peste 380 de furnizori de utilități, taxe și impozite locale, reîncărcări de cartele telefonice, asigurări RCA și de călătorie sau donații către ONG-uri. Aplicația poate fi descărcată gratuit pe telefon de pe Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Pago este prezentă și în Polonia, urmând a fi lansată și în Italia. Toate plățile, o singură aplicație.  

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Plătește online impozite și taxe cu Pago!

Te-ai săturat deja să stai la cozi de fiecare dată când ai de plătit impozitele anuale sau taxele. De aceea, cauți o variantă care scurtează timpul pierdut. Află că Pago…

Pago
martie 19, 2024
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023

Leave a Reply