Totul despre transferul de bani
Lumea Pago

Totul despre transferul de bani

Pago martie 28, 2022august 31st, 2022

De câte ori a trebuit să împarți nota de plată la restaurant sau a fost ziua de naștere a unui coleg de birou și a fost bătaie de cap cu strânsul banilor? De câte ori a trebuit să mergi la bancă pentru a depune bani într-un cont? Câte zile ai așteptat să primești bani de la cineva care avea cont la altă bancă? Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este de multe ori, află că Pago te ajută să rezolvi toate aceste probleme în doar câteva secunde!

Cu Pago poți transfera bani în timp real, oricând, către orice card emis de bănci din România sau Revolut, doar cu numărul de telefon.

De ce să aleg Pago pentru a transfera bani?

 • poți transfera bani în timp real între oricare două carduri, indiferent de banca emitentă din România sau Revolut, folosind doar numerele de telefon ale destinatarilor. Banii ajung la destinatar în câteva secunde, indiferent de oră sau zi, inclusiv în weekend sau de sărbători legale.
 • poți transfera bani între cardurile tale în timp real, la orice oră, inclusiv în weekend sau de sărbători legale, chiar dacă băncile emitente sunt diferite. Fără OP-uri, IBAN-uri sau alte platforme bancare.
 • poți cere să primești bani, destinatarul cererii tale primind o notificare de plată sau un SMS cu un link de plată în cazul în care nu are deja un cont Pago.
 • câștigi puncte Pago la fiecare transfer. Folosește-le pentru a plăti parțial sau integral facturi, reîncărcări sau alte plăți.
 • dacă ai un abonament Pago activ ai deja incluse transferuri gratuite cu orice card: 1 transfer gratuit pe lună la abonamentul Premium și 3 transferuri gratuite pe lună la abonamentul Nelimitat.

Dacă ai folosit deja transferurile gratuite incluse în abonament, comisionul este de doar 0.99 lei pe transfer, indiferent de valoarea sumei de transferat, sau poți alege unul din cele 3 pachete lunare (prezente în Setări) și ai mai multe transferuri incluse:

 • Bronze: 3 transferuri cu 2.59 lei/lună
 • Silver: 5 transferuri cu 3.99 lei/lună
 • Gold: 8 transferuri cu 5.99 lei/lună

Cum transfer bani prin Pago?

Pasul 1 → Intră în secțiunea Alte plăți din Pago și selectează Transfer de bani. Activează transferul de bani mai întâi, așa cum îți explicăm mai jos.

Pasul 2 → Dacă ai în agenda telefonică numărul celui la care vrei să trimiți sau de la care vrei să primești bani, caută contactul în bara de căutare de sus. Alege contactul și alege ce vrei să faci: trimite sau cere.

Poți alege și între Transferă către un număr de telefon (dacă nu ai numărul în agendă) sau Transfer între cardurile mele (dacă vrei să transferi între 2 carduri ale tale, pe care le-ai înscris anterior în pasul de activare).

Pasul 3 → Completează suma de bani pe care vrei să o trimiți sau ceri. Poți scrie și un mesaj destinatarului.

Pasul 4 → Confirmă transferul de bani

Pasul 5 → Primești o notificare care îți confirmă trimiterea sau primirea banilor. Felicitări! Ai trimis/primit în doar câteva secunde bani prin Pago. În Istoric îți vor apărea toate transferurile, fie că ai trimis sau primit bani.

Cum activez transferul de bani prin Pago?

Pasul 1 → Intră în secțiunea Alte plăți din Pago și selectează Transfer de bani.

Pasul 2 → Activează funcționalitatea de transfer de bani adăugând cardul/cardurile tale și un număr de telefon.

Pasul 3 → Vei primi un SMS cu un cod de activare pe care trebuie să-l introduci înapoi în aplicație.

Pasul 4 → Opțional, poți confirma accesul la lista de contacte pentru a trimite/cere bani mai ușor.

Pasul 5 → Felicitări! Ai activat transferul de bani. Activarea se face pentru contul tău doar o singură dată.

Și încă ceva:

 1. Ai o limită de 4.000 lei/lună pentru trimitere și 4.000 lei/lună pentru primire pentru un card. Dacă ai nevoie de o limită mai mare (trimitere sau primire), te rugăm să ne contactezi pe Live Chat în aplicație și vom putea modifica punctual limita.
 2. Ai toate transferurile care au nevoie de confirmare din partea ta sau a celorlalte persoane în secțiunea În așteptare din ecranul Transferă bani. De asemenea, poți vedea în ecranul principal Istoric plăți din aplicație stadiul (aprobată sau în așteptare) și suma transferurilor efectuate în partea dreaptă a ecranului.
 3. Dacă folosești un card Visa ai transferuri gratuite până la 30 martie 2022.
Alte articole care te-ar putea interesa
Lumea Pago

Pago lansează în aplicație plata rovinietei și a taxei de pod Fetești

Cei care au un cont în aplicația Pago pot cumpăra rapid și sigur rovinieta sau achita taxa de pod de la Fetești – Cernavodă, nelimitat și fără comisioane.

Pago
august 31, 2022
Lumea Pago

Mozaik Investments cumpără pachetul deținut de Banca Transilvania în Pago România

Compania de investiții Mozaik Investments cumpără participația de 51.12% deținută de Banca Transilvania în Timesafe SRL, compania care operează aplicația Pago în România.

Pago
februarie 17, 2022
Lumea Pago

Pago lansează transferul de bani în timp real între două carduri

Pago anunță lansarea transferului de bani în timp real către orice card emis de o bancă din România, doar cu numărul de telefon.

Pago
februarie 7, 2022

Leave a Reply