Actualizarea aplicației sau cum să folosești cea mai nouă versiune Pago
Descoperă cu Pago

Actualizarea aplicației sau cum să folosești cea mai nouă versiune Pago

Pago mai 19, 2021aprilie 14th, 2022

Dacă te-ai întrebat vreodată cu ce te ajută să actualizezi aplicația Pago, află din acest articol de ce este important să folosești cea mai nouă versiune Pago și cum poți face asta simplu și automat.

Pe scurt, cu fiecare actualizare îți oferim o variantă mai bună a aplicației, prin funcționalități îmbunătățite sau chiar servicii noi. Iar ca să folosești mereu cea mai nouă versiune Pago, ai 2 opțiuni: fie setezi actualizarea automată din setările telefonului tău, fie mergi în store și faci actualizarea manual.

Ce beneficii ai când folosești cea mai nouă versiune Pago?

Probabil ai observat că actualizăm des aplicația, chiar și de 2 ori/lună. Facem asta pentru că îmbunătățim constant aplicația, dar și pentru că integrăm multe servicii și platforme proprii sau externe. Ce înseamnă asta, mai exact? Funcționalitățile Pago (plățile, reîncărcările de cartelă, asigurările, chiar și plata taxelor) au în spate astfel de integrări cu platforme externe (125 de integrări doar pentru plata facturilor!).

Fiecare actualizare este gândită pentru a îmbunătăți experiența folosirii Pago și avem în minte 4 lucruri: serviciile oferite, securitatea aplicației, sistemele de operare și spațiul de stocare necesar.

Îmbunătățim serviciile oferite

Cu fiecare update, cei peste 210.000 de utilizatori Pago plătesc mai ușor, rapid și sigur facturi, taxe și impozite locale, reîncărcări de cartelă, asigurări și donații. Ne îmbunătățim constant funcționalitățile sau venim cu unele noi. Iar pe lângă acestea, de aproape un an am început un proces de redesign treptat al aplicației, pentru a fi și mai ușor de folosit.

Ai acces la cele mai recente îmbunătățiri ale securității aplicației

Făcând update aplicației ești sigur că ai acces la cea mai sigură variantă a aplicației. Astfel, suntem mereu cu un pas în față în ceea ce privește securitatea aplicației.

Cu Pago, informațiile tale sunt protejate. Am implementat sisteme avansate de protecție și criptare, stocăm datele în deplină siguranță, autorizăm fiecare plată prin amprenta digitală sau un PIN setat de tine.

Compatibilitate mai bună cu sistemul de operare al telefonului tău

Prin actualizările aplicației ne asigurăm că ținem pasul cu update-urile sistemului de operare al telefonului tău. Apple, Google și Huawei aduc frecvent îmbunătățiri sau modificări la sistemele de operare folosite de telefoane, care de multe ori necesită modificări și la aplicațiile care rulează pe aceste sisteme.

Mai puțin spațiu de stocare necesar

Reducem constant spațiul necesar rulării optime a aplicației și ne propunem, de fiecare dată, ca spațiul necesar să permită actualizarea aplicației prin date și nu neapărat prin Wi-Fi. Spre exemplu, am reușit să reducem spațiul necesar la 53 MB pentru telefoanele cu sistem de operare Andoid și la 102 MB pentru iOS.

Ce se întâmplă dacă nu faci update?

Rămâi cu o versiune neactualizată, mai veche și riști să nu funcționeze atât de bine aplicația în unele momente sau să nu ai disponibile funcționalitățile mai noi.

Cum faci update aplicației?

Cel mai simplu este să-ți activezi update-ul automat din Setări (Setări -> App Store > App Updates). În acest fel, aplicațiile tale se vor actualiza automat, fără alte bătăi de cap.

Dacă nu ai această opțiune activată, intri în store, cauți aplicația Pago și apeși butonul Actualizează/Update. Actualizarea ia în medie sub un minut, iar în tot acest timp îți poți folosi telefonul în mod normal, pentru că actualizarea rulează în background-ul telefonului.

Tu când ai făcut ultimul update al aplicației?

Actualizează Pago pentru a te bucura de toate beneficiile celei mai noi versiuni:

→ funcționalități îmbunătățite sau chiar unele noi

→ compatibilitate mai bună cu sistemul de operare al telefonului tău

→ cele mai recente îmbunătățiri ale securității aplicației

→ mai puțin spațiu de stocare necesar

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Plătește online impozite și taxe cu Pago!

Te-ai săturat deja să stai la cozi de fiecare dată când ai de plătit impozitele anuale sau taxele. De aceea, cauți o variantă care scurtează timpul pierdut. Află că Pago…

Pago
martie 19, 2024
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023

Leave a Reply