Fapte bune prin Pago. Cum donezi simplu, recurent și fără comisioane
Lumea Pago

Fapte bune prin Pago. Cum donezi simplu, recurent și fără comisioane

Pago iunie 8, 2021octombrie 12th, 2021

Prin Pago poți susține rapid, sigur și fără comisioane mai multe cauze locale. De la lansarea în aplicație a acestei funcționalități în octombrie 2019, aproape 100.000 euro oferiți de utilizatorii Pago au ajutat aceste cauze să prindă viață.

Am detaliat în acest articol cum poți dona prin Pago, dar și cum fapta ta bună îți poate aduce și ție beneficii, sub forma unor reduceri la alte tipuri de plăți în aplicație.

Totul este necomisionat, adică 100% din suma donată ajunge la cauza aleasă

Costurile sunt în grija noastră. Noi ne ocupăm de costurile de procesare, dezvoltare și comunicare, astfel încât întreaga sumă donată ajunge la o asociație în a cărei misiune crezi.

Ai beneficii în aplicație dacă donezi recurent

Când donezi recurent ONG-ul ales știe că se poate baza pe tine lună de lună. Iar tu te poți baza pe aplicația Pago că te răsplătește de fiecare dată cu până la 10% din suma donată, sub formă de puncte Pago. Aceste puncte primite înseamnă bani pentru plata facturilor, reîncărcări de cartelă, asigurări de călătorie sau pentru alte donații.

Tu alegi cum donezi

Alegi cum vrei să contribui: fie din aplicația Pago, fie direct din browser, unde nu este necesară crearea unui cont. Noi spunem că donația din aplicație are mai multe beneficii: donezi cu o singură confirmare direct de pe telefon, pentru una sau mai multe cauze. Îți adaugi datele de card o singură dată, vezi istoricul donațiilor și îți gestionezi ușor donațiile recurente setate.

15 cauze locale au fost alese cu grijă

În acest moment, vei găsi în aplicație 15 cauze din 5 categorii: Artă & Cultură, Educație, Mediu & Animale, Sănătate și Social. ONG-urile Donează cu Pago sprijină copiii cu afecțiuni oncologice, cu deficiențe de vedere sau cu alte dizabilități, se implică în prevenirea separării copiilor de familie, asistență medicală pediatrică sau chiar salvarea animalelor aflate în dificultate ori documentarea meșteșugarilor tradiționali.

Știi ce se întâmplă cu banii tăi

Oferim transparență de la prima ta donație, fiecare dintre cele 15 asociații detaliind cum va folosi donațiile. Mai apoi, prin articolele de pe blog și prin newslettere, te anunțăm cum au fost cheltuiți banii tăi.

Alte articole care te-ar putea interesa
Lumea Pago

Totul despre furnizorii din Pago: cum conectezi un furnizor

Știai că în Pago poți plăti facturi la peste 380 de furnizori locali și naționali, fie că este vorba de o factură de energie electrică, gaze naturale, internet, TV, mobil,…

Pago
septembrie 20, 2021
Lumea Pago

Totul despre asigurările de călătorie din Pago

Ai așteptat mult prima vacanță anul acesta și abia aștepți să pleci. Totuși, întotdeauna poate avea loc un eveniment neprevăzut și mai ales neplăcut, care îți poate strica vacanța. O…

Pago
iulie 20, 2021
Lumea Pago

Totul despre reîncărcarea cartelei prin Pago

Cu Pago este rapid și ușor să reîncarci o cartelă prepay. Îți poți reîncărca nelimitat și fără comisioane cartela Orange, Vodafone, Telekom sau Digi. Durează câteva secunde și creditul se…

Pago
iunie 16, 2021