Totul despre asigurările de călătorie din Pago
Descoperă cu Pago

Totul despre asigurările de călătorie din Pago

Pago iunie 26, 2023iunie 29th, 2023

Ai așteptat mult prima vacanță anul acesta și în sfârșit a venit timpul de plecare. Ai biletele de avion, cazarea luată, lipsește asigurarea. Oricât de mult te pregătești, un eveniment neprevăzut și mai ales neplăcut, îți poate strica planurile. O asigurare de călătorie te ajută să te bucuri de vacanță, chiar și în cazul unei întâmplări nefericite!

Pago te ajută să închei rapid și ușor o asigurare pe care să o ai la îndemână oricând ai nevoie de ea. Fără să te mai preocupi de printarea poliței.

Beneficiile pentru încheierea unei asigurări de călătorie în Pago

Păstrează într-un singur loc toate grijile gospodărești. Inclusiv asigurarea de călătorie, pentru că:

 • Poți încheia oricâte asigurări de călătorie ai nevoie, pentru toți membrii familiei sau prieteni. Și ai o singură confirmare pentru toată lumea;
 • Datele lor sunt salvate în contul tău pentru asigurări viitoare;
 • Nu ai niciun comision extra, chiar dacă folosești varianta gratuită a aplicației;
 • Asigurarea ta acoperă toate țările tranzitate, nu doar destinația finală;
 • Poți compara foarte ușor prețurile polițelor pe care ți le oferă asigurătorii în funcție de suma acoperită de poliță (5.000€, 10.000€, 30.000€ sau 50.000€). De asemenea, poți citi și compara ce include fiecare poliță pentru ca tu să o alegi pe cea mai potrivită nevoilor tale. Vezi termenii compleți ai poliței direct în aplicație, înainte de a cumpăra polița de asigurare.

Ce fel de polițe de asigurări de călătorie pot încheia?

Asigurarea de călătorie standard acoperă atât cheltuielile medicale de urgență (de obicei chirurgicale, farmaceutice și de spitalizare), cât și pe cele de transport ale asiguratului înapoi în România, în caz de boală sau de eveniment mai grav, prin Pago.

Poți încheia polițe de asigurare de călătorie care pot acoperi:

 • Cheltuielile medicale aferente îmbolnăvirii (inclusiv în cazul unor urgențe stomatologice) sau a unui accident.
 • Pierderea bagajului sau documentelor;
 • Întârzierea zborului sau bagajului;
 • Repatrierea în cazul îmbolnăvirii sau a unui accident, precum și în cazul pierderii cărții de identitate sau a pașaportului;
 • Orice evenimente care pot avea loc în cazul practicării sporturilor de iarnă sau al plecării la studii sau la muncă în străinătate. Pentru acestea din urmă poți selecta categoria specifică direct în aplicație.

Important de știut e că mulți asigurători au decis să elimine restricțiile de vârstă la încheierea polițelor de călătorie clasice. Aceste polițe au drept scop protecția în cazul unei călătorii unice, astfel încât toată familia să fie protejată în cazul unui eveniment nefericit.

Cum închei o asigurare de călătorie?

 1. Intră în secțiunea Asigurări din Pago și du-te la Asigurare călătorie;
 2. Alege țara de destinație, scopul călătoriei (Turism, Afaceri, Sofer-Profesionist, Studii sau Munca-Strainatate) și perioada călătoriei tale;
 3. Completează datele personale ale persoanelor asigurate (îți poți asigura dintr-un foc toată familia sau toată gașca de prieteni);
 4. Apasă pe Vezi ofertele;
 5. Verifică ofertele de asigurare, pe fiecare sumă acoperită și alege-o pe cea potrivită ție;
 6. Citește și acceptă Termenii poliței de asigurare prin apăsarea butonului Acceptă și continuă;
 7. Plătește

Felicitări! Ai încheiat în doar câteva secunde o poliță de asigurare de călătorie. Iar în Istoric ai acces la poliță oricând ai nevoie de ea.

În cât timp primesc polița de asigurare de călătorie?

Imediat după plată. De la confirmare până la primirea efectivă a poliței pe email trec doar câteva secunde. Dacă încă nu ai primit polița pe email, ne poți scrie pe Live Chat-ul din aplicație și rezolvăm situația.

Am introdus o informație greșită. Se poate modifica?

Dacă dorești modificarea detaliilor care apar pe polița de asigurare sau ai alte nelămuriri, suntem pe Live Chat-ul din aplicație.

De ținut minte

 • Asigurarea este valabilă atât timp cât a fost încheiată înainte de călătorie. Bucură-te de o vacanță fără griji, chiar dacă apare un eveniment neprevăzut!
 • În România, aceste tipuri de asigurări sunt reglementate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, iar legea de referință este Legea nr. 136/1995.
 • Polițele de asigurare încheiate prin Pago sunt emise de către asigurători, prin intermediul brokerului Renomia-SRBA Insurance Broker SRL. Aceasta este entitate autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară și înmatriculat în Registrul brokerilor
 • Asigurările emise prin Pago acoperă călătorii atât în Romania și în Uniunea Europeană, cât și în afara granițelor acestora.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Plătește online impozite și taxe cu Pago!

Te-ai săturat deja să stai la cozi de fiecare dată când ai de plătit impozitele anuale sau taxele. De aceea, cauți o variantă care scurtează timpul pierdut. Află că Pago…

Pago
martie 19, 2024
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023

Leave a Reply