Totul despre asigurările de călătorie din Pago
Descoperă cu Pago

Totul despre asigurările de călătorie din Pago

Pago iulie 20, 2021iulie 13th, 2022

Ai așteptat mult prima vacanță anul acesta și abia aștepți să pleci. Totuși, întotdeauna poate avea loc un eveniment neprevăzut și mai ales neplăcut, care îți poate strica vacanța. O asigurare de călătorie te ajută să te bucuri de vacanță, chiar și în cazul unui eveniment neplăcut! Iar Pago te ajută să închei rapid și ușor o asigurare pe care să o ai la îndemână oricând ai nevoie de ea.

Durează doar câteva secunde și primești polița de asigurare imediat, oriunde ai fi, totul direct de pe telefonul tău. Până acum peste 5.000 de utilizatori au ales să încheie polițe de asigurare de călătorie în Pago.

De ce să aleg Pago pentru încheierea unei asigurări de călătorie?

  • poți încheia oricâte asigurări de călătorie ai nevoie, fără comisioane, chiar dacă folosești varianta gratuită a aplicației
  • poți compara foarte ușor prețurile polițelor pe care ți le oferă asigurătorii în funcție de suma acoperită de poliță (5.000€, 10.000€, 30.000€ sau 50.000€). De asemenea, poți citi și compara ce include fiecare poliță pentru ca tu să o alegi pe cea mai potrivită nevoilor tale. Vezi termenii compleți ai poliței direct în aplicație, înainte de a cumpăra polița de asigurare.
  • dacă pleci cu prietenii sau familia poți cumpăra asigurările cu o singură confirmare pentru toate persoanele, fără a fi nevoie să repeți procesul pentru fiecare persoană în parte
  • adaugi datele personale ale celor cu care călătorești o singură dată. Acestea rămân salvate și pentru următoarea călătorie, iar data viitoare va trebui doar să selectezi numele persoanelor.
  • asigurarea ta acoperă toate țările tranzitate, nu doar destinația finală

Ce fel de polițe de asigurări de călătorie pot încheia?

Poți încheia polițe de asigurare de călătorie care pot acoperi:

  • cheltuielile medicale aferente îmbolnăvirii (inclusiv în cazul infectării cu virusul COVID-19 sau a unor urgențe stomatologice) sau a unui accident. Asigurarea de călătorie standard sau de bază acoperă doar cheltuielile medicale de urgență (de obicei chirurgicale, farmaceutice și de spitalizare) și pe cele de transport ale asiguratului înapoi în România, în caz de boală sau de eveniment mai grav.
  • pierderea bagajului sau documentelor
  • întârzierea zborului sau bagajului
  • repatrierea în cazul îmbolnăvirii sau a unui accident, precum și în cazul pierderii cărții de identitate sau a pașaportului
  • orice evenimente care pot avea loc în cazul practicării sporturilor de iarnă sau al plecării la studii sau la muncă în străinătate. Pentru acestea din urmă poți selecta categoria specifică direct în aplicație.

Important de știut e că mulți asigurători au decis să elimine restricțiile de vârstă la încheierea polițelor de călătorie clasice. Aceste polițe au drept scop protecția în cazul unei călătorii unice, astfel încât toată familia să fie protejată în cazul unui eveniment nefericit.

Cum închei o asigurare de călătorie?

Pasul 1 → Intră în secțiunea Asigurări din Pago și du-te la Asigurare călătorie. Alege țara de destinație, scopul călătoriei (Turism, Afaceri, Sofer-Profesionist, Studii sau Munca-Strainatate) și perioada călătoriei tale. Completează datele personale ale persoanelor asigurate (îți poți asigura dintr-un foc toată familia sau toată gașca de prieteni). Apasă pe Vezi ofertele.
Pasul 2 → Confirmă că ai citit nota de informare a brokerului de asigurări Renomia-SRBA Insurance Broker SRL prin apăsarea butonului Continuă
Pasul 3 → Vezi ofertele de asigurare, pe fiecare sumă acoperită și alege-o pe cea potrivită ție
Pasul 4 → Citește și acceptă Termenii poliței de asigurare prin apăsarea butonului Acceptă și continuă
Pasul 5 → Plătește
Pasul 6 → Felicitări! Ai încheiat în doar câteva secunde o poliță de asigurare de călătorie. Iar în Istoric ai acces la poliță oricând ai nevoie de ea.

În cât timp primesc polița de asigurare de călătorie?

Imediat după plată. De la confirmare până la primirea efectivă a poliței pe email trec doar câteva secunde. Dacă încă nu ai primit polița pe email, ne poți scrie pe Live Chat-ul din aplicație și rezolvăm.

Am introdus o informație greșită. Se poate modifica?

Dacă dorești modificarea detaliilor care apar pe polița de asigurare sau ai alte nelămuriri, suntem pe Live Chat-ul din aplicație.

Și încă ceva:

Alte articole care te-ar putea interesa
Lumea Pago

Totul despre transferul de bani

Cu Pago poți transfera bani în timp real, oricând, către orice card emis de bănci din România sau Revolut, doar cu numărul de telefon.

Pago
martie 28, 2022
Lumea Pago

Mozaik Investments cumpără pachetul deținut de Banca Transilvania în Pago România

Compania de investiții Mozaik Investments cumpără participația de 51.12% deținută de Banca Transilvania în Timesafe SRL, compania care operează aplicația Pago în România.

Pago
februarie 17, 2022
Lumea Pago

Pago lansează transferul de bani în timp real între două carduri

Pago anunță lansarea transferului de bani în timp real către orice card emis de o bancă din România, doar cu numărul de telefon.

Pago
februarie 7, 2022

Leave a Reply