Totul despre furnizorii din Pago. Peste 365 de furnizori la un click distanță
Descoperă cu Pago

Totul despre furnizorii din Pago. Peste 365 de furnizori la un click distanță

Pago aprilie 28, 2021aprilie 14th, 2022

Prin Pago poți să-ți plătești toate facturile de utilități, rapid și sigur, direct de pe telefon! Cu ajutorul vostru și al partenerilor Banca Transilvania și Visa, am reușit să integrăm în aplicație peste 380 de furnizori. Este aproape imposibil să nu găsești în Pago furnizorul dorit.

Pentru că vrem să-ți fie și mai ușor să plătești prin Pago, ți-am pregătit o serie de articole în care vei afla totul despre plățile la cei peste 380 de furnizori disponibili.

Cum am ajuns de la 40 la 380 de furnizori în Pago

Imediat după lansarea aplicației în 2017, ne-am concentrat pe creșterea numărului de furnizori disponibili în aplicație. Primii 40 au fost principalii furnizori naționali de utilități. Știam însă, din feedback-ul vostru și din propria cercetare de piață că, pentru a evita cu adevărat statul la cozi, este nevoie să aducem în Pago și alți furnizori. Părerea utilizatorilor a fost clară: trebuie să creștem numărul furnizorilor.

“Dacă trebuie să merg în altă parte pentru a plăti una dintre facturi, scade mult utilitatea aplicației”, ne spunea atunci unul dintre utilizatori.

În acest moment, în Pago sunt disponibili peste 380 furnizori, iar valoarea totală a plăților procesate a depășit 145 de milioane de euro.

Drumul de la 100 la 380 de furnizori a fost parcurs cu ajutorul utilizatorilor Premium, aceștia având posibilitatea inclusă în abonament să ne propună noi furnizori. Astfel, abonamentele Premium, introduse la începutul anului 2019, ne-au permis să acoperim costurile de procesare pentru plățile realizate către furnizori cu care nu avem un parteneriat semnat.

Așa am ajuns să depășim 100 de furnizori după câteva luni de la lansare, lista incluzând toți furnizorii naționali și câțiva dintre cei regionali, prezenți în câteva județe din țară.

Top 10 furnizori în Pago

În topul furnizorilor către care s-au făcut cele mai multe plăți prin Pago se află principalii furnizori de utilități, fie ei de energie (Enel, Electrica, E.ON, Engie, Cez) sau de Internet, TV și mobil (Digi, Orange, Vodafone &UPC, Telekom). Valoarea cumulată a plăților la primii 10 furnizori este de peste 270 milioane de lei.

Tipuri de furnizori disponibili

În Pago găsești în primul rând furnizorii de utilități, de la energie electrică și gaze naturale la apă și salubrizare. Desigur, nu am uitat de furnizorii de internet, TV și mobil, fără care nici nu am putea folosi Pago. Poți face însă și alte tipuri de plăți. Poți achita ratele la BT Direct, Cetelem, BRD Finance, TBI Credit și alți furnizori similari. Mai mult, poți plăti întreținerea, la doar o confirmare distanță. Poți plăti chiar și produsele Avon și Oriflame!

În aplicație sau direct pe website găsești lista furnizorilor mereu la zi.

În următoarele săptămâni te vom informa aici, pe blog, despre furnizori și plata facturilor în Pago, de la conectare la plată. Dacă plătești prin simpla scanare a codului de bare de pe factură, nu-ți face griji, vei regăsi și un articol dedicat ție.

Alte articole care te-ar putea interesa
Lumea Pago

Totul despre transferul de bani

Cu Pago poți transfera bani în timp real, oricând, către orice card emis de bănci din România sau Revolut, doar cu numărul de telefon.

Pago
martie 28, 2022
Lumea Pago

Mozaik Investments cumpără pachetul deținut de Banca Transilvania în Pago România

Compania de investiții Mozaik Investments cumpără participația de 51.12% deținută de Banca Transilvania în Timesafe SRL, compania care operează aplicația Pago în România.

Pago
februarie 17, 2022
Lumea Pago

Pago lansează transferul de bani în timp real între două carduri

Pago anunță lansarea transferului de bani în timp real către orice card emis de o bancă din România, doar cu numărul de telefon.

Pago
februarie 7, 2022

Leave a Reply