Totul despre furnizorii din Pago. Peste 400 de furnizori la un click distanță
Descoperă cu Pago

Totul despre furnizorii din Pago. Peste 400 de furnizori la un click distanță

Pago aprilie 28, 2021septembrie 14th, 2023

Prin Pago poți să-ți plătești toate facturile de utilități, rapid și sigur, direct de pe telefon! Cu ajutorul vostru și al partenerilor Banca Transilvania și Visa, am reușit să integrăm în aplicație peste 400 de furnizori. Este aproape imposibil să nu găsești în Pago furnizorul dorit.

Pentru că vrem să-ți fie și mai ușor să plătești prin Pago, ți-am pregătit o serie de articole în care vei afla totul despre plățile la cei peste 380 de furnizori disponibili.

Cum am ajuns de la 40 la 400 de furnizori în Pago

Imediat după lansarea aplicației în 2017, ne-am concentrat pe creșterea numărului de furnizori disponibili în aplicație. Primii 40 au fost principalii furnizori naționali de utilități. Știam însă, din feedback-ul vostru și din propria cercetare de piață că, pentru a evita cu adevărat statul la cozi, este nevoie să aducem în Pago și alți furnizori. Părerea utilizatorilor a fost clară: trebuie să creștem numărul furnizorilor.

“Dacă trebuie să merg în altă parte pentru a plăti una dintre facturi, scade mult utilitatea aplicației”, ne spunea atunci unul dintre utilizatori.

În acest moment, în Pago sunt disponibili peste 400 furnizori, iar valoarea totală a plăților procesate din 2017 până acum se apropie de 600 de milioane de euro.

Drumul de la 100 la 400 de furnizori a fost parcurs cu ajutorul utilizatorilor Premium, aceștia având posibilitatea inclusă în abonament să ne propună noi furnizori. Astfel, abonamentele Premium, introduse la începutul anului 2019, ne-au permis să acoperim costurile de procesare pentru plățile realizate către furnizori cu care nu avem un parteneriat semnat.

Așa am ajuns să depășim 100 de furnizori după câteva luni de la lansare, lista incluzând toți furnizorii naționali și câțiva dintre cei regionali, prezenți în câteva județe din țară.

Top 10 furnizori în Pago

În topul furnizorilor către care s-au făcut cele mai multe plăți prin Pago se află principalii furnizori de utilități, fie ei de energie (Enel, Electrica, E.ON, Engie, Cez) sau de Internet, TV și mobil (Digi, Orange, Vodafone &UPC, Telekom).

Tipuri de furnizori disponibili

În Pago găsești în primul rând furnizorii de utilități, de la energie electrică și gaze naturale la apă și salubrizare. Desigur, nu am uitat de furnizorii de internet, TV și mobil, fără care nici nu am putea folosi Pago. Chiar dacă anumiți furnizori nu au dezvoltată o infrastructură complexă și nu ai un cont de utilizator, poți plăti factura prin scanarea codului de bare. Un exemplu foarte popular pentru această categorie este furnizorul Hidroelectrica.

Poți face însă și alte tipuri de plăți. Poți achita ratele la BT Direct, Cetelem, BRD Finance, TBI Credit și alți furnizori similari. Mai mult, poți plăti întreținerea, la doar o confirmare distanță. Poți plăti chiar și produsele Avon și Oriflame!

În aplicație sau direct pe website găsești lista furnizorilor mereu la zi.

În următoarele săptămâni te vom informa aici, pe blog, despre furnizori și plata facturilor în Pago, de la conectare la plată. Dacă plătești prin simpla scanare a codului de bare de pe factură, nu-ți face griji, vei regăsi și un articol dedicat ție.

Articol actualizat în Septembrie 2023

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023
Lumea Pago

Ghid: Plătește factura online la Hidroelectrica prin Pago

Plata facturilor lunare este o parte esențială a responsabilităților noastre, dar de multe ori nu ajung în cutia poștală ori uităm să verificăm mail-urile. De aceea, Pago te ajută cu…

Pago
decembrie 7, 2023

Leave a Reply