Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Pago februarie 21, 2023noiembrie 15th, 2023

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici intervenim noi. Nu te putem ajuta cu reviziile la service, dar dăm o mână de ajutor în gestionarea plăților pentru mașina ta. În aplicația Pago poți să plătești RCA și rovinieta

Tot ce ai de făcut este să adaugi datele mașinii în aplicație și apoi să selectezi tipul de plată. Completezi acești pași o singură dată și ai acces la toate tipurile de plăți pentru mașină.

Cum adaugi datele mașinii în Pago

Alege oricare dintre tipurile de plăți auto și apoi apasă Adaugă autovehicul. Completezi datele mașinii: număr de înmatriculare, serie șasiu, tipul mașinii și țara înmatriculării. Nu trebuie să fii neapărat proprietarul acesteia, așa că poți adăuga mai multe în contul tău Pago.

Cum achiziționezi o poliță RCA în Pago

RCA, sau asigurarea de Răspundere Civilă Auto este o asigurare obligatorie de răspundere civilă pentru proprietarii de mașini înmatriculate în România sau pentru mașini înmatriculate în alte țări, fără o asigurare în țara respectivă. Perioada unei polițe RCA este de obicei de 6 luni sau 12 luni. 

Pentru a achiziționa o poliță RCA în Pago, trebuie să ai datele mașinii adaugate în contul tău. Poți scana direct talonul mașinii sau introduce datele manual.

Ulterior, accesezi secțiunea Asigurări – RCA, completezi informațiile minime pentru obținerea ofertelor de la asiguratori, o alegi pe cea care ți se potrivește, o plătești și gata!

Polițele se trimit pe adresa de email a contului tău Pago după completarea plății și devin valabile imediat după emitere. Dacă o rătăcești, poți mereu să o retrimiți din secțiunea Istoric a aplicației. Aceasta este validă și în format electronic pe tot teritoriul României. Așa că dacă te oprește poliția, o poți arăta și de pe telefon.

Cum achiziționezi rovinieta în Pago

Rovinieta, sau taxa de drum, este o taxă care se aplică șoferilor pentru a putea circula pe autostrăzi, drumuri expres, drumuri europene, naționale principale și secundare. Practic, dacă vrei să ieși din oraș, trebuie să plătești această taxă. 

Cu siguranță, nu vrei să ai această grijă atunci când ai un drum urgent de făcut. Așa că o poți cumpăra rapid și sigur, direct din Pago.

Dacă ai deja datele mașinii salvate în contul tău Pago, nu trebuie decât să apeși pe Alte plăți + în aplicație și apoi pe Rovinietă. Acolo selectezi mașina pentru care vrei să plătești, selectezi perioada de valabilitate (sunt disponibile pentru 7, 30, 90 de zile sau 12 luni) și confirmi plata. 

Acum poți să-ți vezi de drum liniștit. 

Cum setezi alertele de plată auto 

Una dintre funcționalitățile disponibile la abonament utilizatorilor Pago este posibilitatea setărilor de alerte. Notificările pentru ITP, Casco sau revizii se pot seta din meniul Alerte mașină din secțiunea Setări. Poți alege să primești notificare în aplicație, prin sms sau pe email, cu treizeci de zile, o săptămână sau o zi înainte de data de expirare.

În Pago, ai acces la peste 400 de furnizori pentru nevoile tale casnice și nu numai. Folosește aplicația pentru plata facturilor la curent, întreținere, asigurări de călătorie și chiar mașină. Găsești aici lista completă de furnizori. Iar dacă lipsește vreunul, nu ezita să-l adaugi. 

Alte articole care te-ar putea interesa
Lumea Pago

Plătește online impozite și taxe cu Pago!

Te-ai săturat deja să stai la cozi de fiecare dată când ai de plătit impozitele anuale sau taxele. De aceea, cauți o variantă care scurtează timpul pierdut. Află că Pago…

Pago
martie 19, 2024
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023