Pago lansează în aplicație plata rovinietei și a taxei de pod Fetești
Lumea Pago

Pago lansează în aplicație plata rovinietei și a taxei de pod Fetești

Pago august 31, 2022februarie 20th, 2023

București, 24.08.2022

Pago, aplicația românească prin care s-au plătit peste 12 milioane de facturi de utilități în valoare de peste 1,6 miliarde lei, anunță lansarea în aplicație a plăților rovinietei și taxei de pod de la Fetești.

Astfel, cei care au un cont în aplicația Pago pot cumpăra rapid și sigur rovinieta sau achita taxa de pod de la Fetești – Cernavodă, nelimitat și fără comisioane. Totul se face printr-o integrare directă cu CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii).

Spre deosebire de alte modalități de plată online existente deja pe piață, plata prin Pago a rovinietei și a trecerii de pod se face mai rapid, iar datele sunt salvate pentru plăți viitoare după prima plată efectuată. Acest lucru înseamnă că poți cumpăra direct de pe telefonul tău mobil o rovinietă sau o taxă de pod în mai puțin de 1 minut. Dovada plății se primește pe email imediat după plată, într-un format aprobat de CNAIR, având și posibilitatea de a primi o notificare înainte de expirarea rovinietei.

„Achizițiile de roviniete și taxe de pod erau de mult timp în topul celor mai solicitate funcționalități de către utilizatorii Pago. Ne bucurăm că în sfârșit putem să oferim și aceste tipuri de plăți în aplicație. Am încercat să facem experiența cât mai simplă, astfel încât expirarea rovinietei sau neachitarea taxei de pod de la Fetești-Cernavodă să fie două griji de care vom scăpa repede prin Pago. Le mulțumesc celor de la CNAIR pentru deschiderea de a realiza o astfel de integrare directă cu Pago. Vedem în ultima perioadă un număr tot mai mare de inițiative de digitalizare a plăților către instituțiile statului și ne uităm să integrăm în aplicație cât mai multe dintre acestea, pe măsură ce va fi posibil.” – au declarat Adrian Cighi și Alexandru-Gala Popescu, co-fondatori Pago.

Prima rovinietă sau taxă cumpărată va aduce și Puncte Pago, care pot fi folosite pentru a achita parțial sau integral facturi, reîncărcări de cartelă sau asigurări. De asemenea, se pot folosi Punctele Pago pentru a cumpăra roviniete și taxe de trecere pod.

Plata rovinietei este disponibilă pentru toți utilizatorii Pago, fie că folosesc telefoane cu Android, iOS sau Huawei, iar plata taxei de pod Fetești este disponibilă doar pentru utilizatorii de Android și Huawei momentan, urmând să fie disponibilă și pentru utilizatorii de iOS în următoarele săptămâni.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023
Lumea Pago

Ghid: Plătește factura online la Hidroelectrica prin Pago

Plata facturilor lunare este o parte esențială a responsabilităților noastre, dar de multe ori nu ajung în cutia poștală ori uităm să verificăm mail-urile. De aceea, Pago te ajută cu…

Pago
decembrie 7, 2023

Leave a Reply