RCA din aplicația Pago. Un mod simplu de a cumpăra RCA online
Auto

RCA din aplicația Pago. Un mod simplu de a cumpăra RCA online

Pago februarie 8, 2021decembrie 3rd, 2023

În Pago ai acces la toate ofertele RCA de la toți asigurătorii de pe piață, astfel ca tu să îți poți alege oferta cea mai potrivită.

Află din acest articol cum poți cumpăra rapid și fără bătăi de cap polița RCA prin Pago, dar și care sunt noile reglementări în vigoare, pentru ca tu să circuli cu mașina ta în siguranță.

Utilizatorii Pago au încheiat peste 60000 de polițe RCA, în mai puțin de 1 minut. Hai 2 minute, dacă trebuie să adaugi mașina pentru prima dată și ai de scanat talonul.

Cum închei o asigurare RCA prin Pago?

Presupunem că ai deja aplicația Pago în telefon. Mai departe trebuie doar să

  1. Mergi în secțiuna Asigurări > RCA
  2. Adaugi mașina – poți scana talonul și câmpurile se populează automat
  3. Adaugi datele despre proprietarul mașinii
  4. Cere ofertă de la asiguratori
  5. Selectează oferta potrivită ție

Informațiile pe care trebuie să le adaugi sunt cele minime necesare pentru a vedea și cumpăra oferte de la toți asigurătorii. Partea bună este că ele se completează o singură dată, după care poți să vezi oferte și să cumperi polița de asigurare folosind informațiile salvate în aplicație.

Am costuri suplimentare la încheierea unei polițe RCA prin Pago?

Nu percepem comisioane în Pago, iar tu poți încheia oricâte polițe RCA din contul tău Pago.

Ce oferte văd în Pago?

În Pago ai acces la toate ofertele RCA de la toți asigurătorii de pe piață, astfel ca tu să îți poți alege oferta cea mai potrivită.

Totuși, este bine de știut că prețurile diferă destul de puțin de la un broker la altul pentru că sunt reglementate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară. Ne-am asigurat că, indiferent de ofertă, pentru aceleași date de identificare, prețurile din Pago sunt cele mai mici disponibile.

Cum găsesc polița de asigurare?

Conform noilor reglementări, începând cu 1 iulie 2020, polița nu mai este obligatorie în original. Ea poate fi prezentată și în format digital de pe telefon.

Polița ta RCA va fi disponibilă în contul Pago oricând, la secțiunea Istoric.

Unde este valabilă asigurarea RCA?

Asigurarea obligatorie RCA este valabilă pe teritoriul României, pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene şi cele care aparţin Spaţiului Economic European, dar și pe teritoriul statelor care leagă direct două ţări membre ale Uniunii Europene în care nu există birou naţional.

În plus față de încheierea unei asigurări prin Pago, îți oferim posibilitatea de seta alerte pentru mașina ta. Noi îți trimitem atenționări când se apropie de expirare toate asigurările, ITP-ul, reviziile sau rovinieta, ca tu să scapi și de această grijă. Poți seta alerte foarte ușor, din secțiunea Setări -> Alerte pentru mașină.

Pentru mai multe informații:

  1. În România, aceste tipuri de asigurări sunt reglementate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, iar legea de referință este Legea nr. 132/2017.
  2. Polițele de asigurare încheiate prin Pago sunt emise de către asigurători, prin intermediul brokerului Renomia-SRBA Insurance Broker SRL, entitate autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară și înmatriculat în Registrul brokerilor

Vezi în Pago care este oferta RCA potrivită pentru tine.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023
Lumea Pago

Ghid: Plătește factura online la Hidroelectrica prin Pago

Plata facturilor lunare este o parte esențială a responsabilităților noastre, dar de multe ori nu ajung în cutia poștală ori uităm să verificăm mail-urile. De aceea, Pago te ajută cu…

Pago
decembrie 7, 2023

Leave a Reply