Scanarea facturilor prin Pago
Lumea Pago

Scanarea facturilor prin Pago

Pago octombrie 17, 2023octombrie 20th, 2023

Simți vreodată că timpul trece din ce în ce mai repede și că nu sunt suficiente minute într-o oră pentru toate planurile pe care le ai? Într-o lume în care zilele par să treacă prea repede, gestionarea eficientă a timpului devine o prioritate. Și chiar dacă nu putem să organizăm toate planurile, în Pago centralizezi și organizezi facturile lunare, transformând o sarcină care îți consumă mult timp în fiecare lună într-un proces lipsit de stres. 

Pe blog am discutat deja despre cum să utilizezi Pago, cum poți adăuga furnizori și ce produse sunt disponibile în aplicație. Cu toate acestea, există momente când furnizorii tăi nu au o platformă online pe care să o conectăm la contul tău Pago. Și tocmai despre acest lucru vom vorbi în articolul de astăzi: scanarea facturii și plata rapidă, fără stres.

De reținut: Fie că optezi pentru plata automată sau scanarea codului de bare, în Pago nu se percepe un comision de plată pe baza alegerii tale. 

Cum te ajută scanarea facturilor cu Pago:

La Pago, facem constant îmbunătățiri și introducem noi furnizori în aplicație, astfel încât plata facturilor să fie cât mai la îndemână pentru tine și ceilalți utilizatori. Scanarea este un proces foarte simplu și practic, pentru furnizori care nu au o integrare API disponibilă deocamdată, precum Vodafone sau Hidroelectrica. Însă te asigurăm că suntem în discuții constante cu furnizorii pentru ca opțiunile din aplicație să-ți utile mereu.

Iată 3 avantaje ale scanării facturilor:

  1. Economisești timp: Atunci când automatizarea plăților nu este disponibilă, procesul de scanare a facturilor este mult mai rapid decât metoda clasică de plată prin transfer bancar sau mersul la roboțel.
  2. Faci plăți în siguranță: Scanarea facturilor îți permite să verifici conținutul facturii înainte de a efectua plata, reducând riscul de erori sau omisiuni.
  3. Urmărești ușor plățile efectuate: Odată scanate, facturile tale sunt stocate în istoricul aplicației, pe care tu il poți accesa oricand, de oriunde. Atât timp cât ai o conexiune stabilă la internet (date mobile sau WiFi).

Cum plătești factura prin scanare:

Plata unei facturi în Pago prin scanarea codului de bare este rapidă și simplă. Urmează pașii de mai jos și plătește în mai puțin de un minut:

  1. Deschide aplicația Pago și accesează secțiunea „Facturi”.
  2. Atinge butonul de scanare din colțul dreapta jos și selectează furnizorul căruia dorești să-i plătești factura. Vei fi redirecționat către pagina cu instrucțiunile de scanare a facturii. Asigură-te că ai dat permisiunea aplicației să folosească camera telefonului. 
  3. Următorul pas este să accesezi în modul de scanare și alegi varianta preferată de scanare. În cazul în care nu ai factura fizică, ai și opțiunea de a adăuga o fotografie din telefon (preferabil o captură de ecran care să conțină doar codul de bare) sau poți îndrepta camera către codul de bare de pe ecranul laptopului tău. Asigură-te că luminozitatea ecranului este la maxim. 
  4. După ce ai scanat codul, trebuie să confirmi detaliile facturii. Verifică suma și selectează metoda de plată preferată. 
  5. Efectuează plata, după care vei primi o confirmare prin email.

Care sunt alternativele la scanarea facturilor?

Pe lângă scanare, poți alege să sincronizezi facturile recurente în Pago cu contul tău în platforma online a furnizorului. Facturile sunt preluate automat în aplicație odată emise, primești notificări când se apropie termenul de plată și le plătești în câteva secunde, fie separat sau toate într-o singură tranzacție.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Plătește online impozite și taxe cu Pago!

Te-ai săturat deja să stai la cozi de fiecare dată când ai de plătit impozitele anuale sau taxele. De aceea, cauți o variantă care scurtează timpul pierdut. Află că Pago…

Pago
martie 19, 2024
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023