OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

Pago ianuarie 16, 2024ianuarie 25th, 2024

București, 11 ianuarie: Odată cu încheierea sărbătorilor de iarnă, bugetele cumpărătorilor au de “suferit”, luna ianuarie fiind recunoscută drept cea mai dificilă din an din punct de vedere financiar. Dacă în perioada cadourilor, consumatorii se așteaptă la costuri adiționale față de bugetul planificat și devin mai permisivi cu schimbările în ceea ce privește fondurile alocate, în lunile următoare, românii sunt mult mai atenți la prețurile produselor dorite și la coșul de cumpărături. Factori precum inflația influențează dorința de achiziționare a produselor preloved, devenind astfel o metodă bună de economisire. 

OLX, cea mai mare platformă de anunțuri generaliste de pe piața locală și Pago, aplicația prin care românii pot gestiona de la distanță plata facturilor și utilităților au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX. Astfel, cumpărătorii care achiziționează produse din cadrul categoriilor Mama și copilul și Modă și frumusețe și aleg să utilizeze serviciul de livrare prin OLX, sunt recompensați cu puncte în contul Pago, puncte ce pot fi ulterior transformate în bani. 

Punctele reprezintă 0,25% din valoarea produsului achiziționat prin serviciul propriu de livrare, iar fiecare punct valorează 0,01 lei. Utilizatorii se pot bucura de această campanie până în data de 29 februarie 2024. Pentru termenii și condițiile campaniei, intrați aici.

Cheltuielile casnice rămân în atenția utilizatorilor Pago, indiferent de perioada anului. Ne bucurăm că putem fi parte din această campanie şi că putem oferi clienților OLX beneficiile de a plăti facturile de utilități oricând, de oriunde, într-un mod rapid şi sigur. Adrian Cighi – Co-fondator Pago.

„Înțelegem nevoile utilizatorilor noștri și ne dorim să îi sprijinim pentru a se bucura de cât mai multe dintre produsele preferate în perioadele dificile pentru ei din punct de vedere financiar.  Colaborarea cu Pago reflectă angajamentul nostru continuu de a oferi experiențe avantajoase clienților noștri. Prin implementarea acestui serviciu de recompense în cadrul platformei OLX ne propunem să le aducem un plus în această perioadă post sărbători și să le oferim beneficii semnificative.”, explică Dragoș Matei, Senior Category Manager OLX.

Prin acest parteneriat, gestionarea plăților, dar și recompensele financiare aduc acel plus în buzunarele cumpărătorilor și le permit să se poată bucura de mai multe atenții pentru ei sau cei dragi lor.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Plătește online impozite și taxe cu Pago!

Te-ai săturat deja să stai la cozi de fiecare dată când ai de plătit impozitele anuale sau taxele. De aceea, cauți o variantă care scurtează timpul pierdut. Află că Pago…

Pago
martie 19, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023
Lumea Pago

Ghid: Plătește factura online la Hidroelectrica prin Pago

Plata facturilor lunare este o parte esențială a responsabilităților noastre, dar de multe ori nu ajung în cutia poștală ori uităm să verificăm mail-urile. De aceea, Pago te ajută cu…

Pago
decembrie 7, 2023