Puncte Pago: ce sunt punctele Pago și cum le folosești
Lumea Pago

Puncte Pago: ce sunt punctele Pago și cum le folosești

Pago septembrie 1, 2023septembrie 13th, 2023

Utilizarea aplicației Pago nu este doar o modalitate extrem de convenabilă pentru a plăti facturile, reîncărca cartela sau plăti asigurarea pentru mașina ta, printre multe altele. Aceasta îți oferă, de asemenea, oportunitatea de a economisi!

Da, ai auzit bine! Cu ajutorul punctelor Pago, economisești bani și obții beneficii suplimentare în timp ce folosești aplicația. Nu este doar o soluție smart de gestionare a cheltuielilor tale, ci și o modalitate eficientă de a-ți consolida resursele financiare, despre care îți vom povesti mai jos. 

Ce sunt Punctele Pago si unde le găsești?

Punctele Pago sunt metoda noastră de recompensă virtuală. Cu alte cuvinte, cu cât ai mai multe Puncte Pago, cu atât ai mai multe beneficii la îndemână. 

Cum obții Puncte Pago?

Practic, prin folosirea aplicației cât mai mult. Există mai multe modalități prin care poți aduna aceste puncte:

 • Creează-ți contul: Primul pas pentru a obține puncte Pago este să-ți creezi un cont în aplicație.
 • Adaugă furnizori: O altă modalitate de a acumula puncte este să adaugi furnizorii tăi casnici în aplicație. Fiecare furnizor adăugat îți aduce puncte, iar cu cât conectezi mai mulți în aplicație, cu atât mai multe puncte.
 • Efectuează plăți: Fie că plătești o factură, faci o reîncărcare sau închei o poliță de asigurare, vei primi puncte Pago la schimb.
 • Adaugă-ți mașina, încheie asigurarea RCA  sau cumpără rovinietă. Pentru cei care dețin vehicule, centralizarea tuturor cheltuielilor în aplicație se contorizează.
 • Invită-ți prietenii: Una dintre cele mai simple modalități de a aduna puncte este să îți inviți prietenii să folosească aplicația. Fiecare prieten care se înregistrează prin intermediul invitației tale aduce 200 de Puncte Pago în contul tău.
 • Donează: Alegând să faci bine prin doneaza.pago.ro îți poate aduce puncte suplimentare.
 • Participă la promoții: Pago organizează periodic promoții și campanii care îți oferă oportunitatea de a câștiga mai multe puncte Pago. Urmărește noutățile pe conturile noastre de social media.

Cum poți folosi Punctele Pago?

Ce poți face cu punctele Pago obținute? Răspunsul scurt: posibilitățile sunt diverse și extrem de avantajoase pentru portofelul tău.

Răspunsul mai lung: Cu ajutorul acestor puncte, poți plăti parțial sau total

 • Facturi: Și astfel vei economisi sume de bani pe care le poți aloca altor necesități. 
 • Asigurări: Utilizează aceste puncte pentru achiziționarea asigurărilor potrivite pentru tine și cei dragi. Poți opta pentru asigurări RCA, de călătorie sau de casă (ultima fiind disponibilă momentan doar pentru utilizatorii de Android) 
 • Rovinieta: Folosește punctele pentru a plăti sau reinnoi rovinieta cu ușurință și fără complicații.
 • Reîncărcări de cartelă: În plus față de avantajele majore menționate mai sus, punctele Pago îți pot acoperi și reîncărcările periodice ale cartelei tale, că să rămâi conectat în orice moment. 

Ne extindem constant, iar punctele Pago îți pot fi folositoare și pentru alte acțiuni din aplicație.

Care sunt regulile pentru a putea folosi punctele Pago?

Prin acest beneficiu, vrem să încurajăm interacțiunea socială și să transformăm utilizarea aplicației noastre într-un mod de a economisi bani chiar și atunci când beneficiezi de servicii esențiale. Prin simpla invitație a prietenilor și încurajarea lor de a folosi platforma Pago pentru plăți recurente sau lunare, deschidem ușa către recompense tangibile sub formă de puncte. În același timp, nerespectarea Regulamentului de acordare a punctelor Pago poate duce la măsuri luate asupra contului tău Pago.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Recomanzi Pago și strângi Puncte bonus!

Ești deja utilizator Pago și le spui tuturor cât de utilă e aplicația și că pur și simplu au nevoie de ea în viețile lor? Te recompensăm pentru asta. În…

Pago
septembrie 7, 2023
Descoperă cu Pago

Totul despre asigurările de călătorie din Pago

O asigurare de călătorie te ajută să te bucuri de vacanță, chiar și în cazul unui eveniment neplăcut! Iar Pago te ajută să închei rapid și ușor o asigurare pe care să o ai la îndemână oricând ai nevoie de ea.

Pago
iunie 26, 2023
Lumea Pago

E Horror Să Plătești Facturile Altfel – sau cum facem din plata facturilor o experiență mai plăcută

Plata facturilor este o responsabilitate inevitabilă în viața noastră de adulți, care vine o dată cu momentul în care ne asumăm independența și alegem să ne mutăm la „casa noastră”….

Pago
iunie 20, 2023