Recomanzi Pago și strângi Puncte bonus!
Lumea Pago

Recomanzi Pago și strângi Puncte bonus!

Pago septembrie 7, 2023septembrie 13th, 2023

Ești deja utilizator Pago și le spui tuturor cât de utilă e aplicația și că pur și simplu au nevoie de ea în viețile lor? Te recompensăm pentru asta. În acest articol îți povestim mai multe despre programul nostru de recomandare și recompensele în Puncte Pago pe care le primești.

Despre Punctele Pago am vorbit în detaliu aici.

Cum funcționează programul nostru de recomandări? 

Una dintre cele mai simple modalități de a aduna puncte în Pago este să-ți inviți prietenii să folosească aplicația. Dacă deja ești utilizator și știi cât de comod, sigur și ușor este să folosești Pago pentru plățile tale lunare, nu ezita să le împărtășești experiența și celorlalți. 

Trimite-le linkul tău de referral din aplicație și atât tu, cât și prietenii tăi veți primi puncte bonus.

  1. Intră în aplicația Pago.
  2. Dă tap pe meniul Setări.
  3. Selectează Invită-ți prietenii în Pago.
  4. Dă tap pe numele tău și copiezi automat textul pentru invitație și linkul dedicat ție.
  5. SAU Apasă pe una dintre opțiunile deja afișate (Facebook, Whatsap sau SMS).
  6. Trimite mesajul prietenilor sau colegilor.

În partea de jos a ecranului îți vor apărea cei care au acceptat invitația ta.

Fiecare prieten care se alătură prin intermediul invitației tale îți aduce 200 de puncte Pago, imediat cum și-a creat contul și a finalizat prima plată în aplicație. 

De ce să îți inviți prietenii în aplicație? 

Punctele Pago nu sunt doar recompense virtuale, ci o modalitate de a-ți îmbunătăți calitatea vieții financiare. Acum că știi cum funcționează programul nostru, iată de ce merită să te implici în acest program:

  • Obții Puncte Pago extra: Primul și cel mai evident motiv este economisirea. Punctele acumulate pot fi utilizate pentru a plăti facturile curente, ceea ce înseamnă că vei economisi bani în fiecare lună.
  • Recompense sociale: Invitându-ți prietenii să folosească aplicația, poți construi o comunitate de utilizatori. Iar cu fiecare prieten care se înregistrează prin intermediul invitației tale, vei primi 200 de puncte Pago. Trebuie doar să le trimiți codul tău personal.
  • Implicare responsabilă: Cu ajutorul tău, mai mulți oameni vor folosi metode online de plată a facturilor, ceea ce reduce plățile fizice și hârtia irosită.

Astfel, programul nostru de referral poate fi o modalitate excelentă de a câștiga sau de a economisi bani prin aplicația noastră de plăți. În Pago, ți-am pregătit o secțiune specială în care îți dezvăluim toate beneficiile de care ai parte atunci când utilizezi puncte Pago, dar și valorile pe care acestea le au. 

Nerespectarea regulamentului de folosire a aplicației Pago sau fraudarea acestui sistem poate duce la retragerea Punctelor Pago câștigate și eventual la închiderea contului tău.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Puncte Pago: ce sunt punctele Pago și cum le folosești

Utilizarea aplicației Pago nu este doar o modalitate extrem de convenabilă pentru a plăti facturile, reîncărca cartela sau plăti asigurarea pentru mașina ta, printre multe altele. Aceasta îți oferă, de…

Pago
septembrie 1, 2023
Descoperă cu Pago

Totul despre asigurările de călătorie din Pago

O asigurare de călătorie te ajută să te bucuri de vacanță, chiar și în cazul unui eveniment neplăcut! Iar Pago te ajută să închei rapid și ușor o asigurare pe care să o ai la îndemână oricând ai nevoie de ea.

Pago
iunie 26, 2023
Lumea Pago

E Horror Să Plătești Facturile Altfel – sau cum facem din plata facturilor o experiență mai plăcută

Plata facturilor este o responsabilitate inevitabilă în viața noastră de adulți, care vine o dată cu momentul în care ne asumăm independența și alegem să ne mutăm la „casa noastră”….

Pago
iunie 20, 2023