Recomanzi Pago și strângi Puncte bonus!
Lumea Pago

Recomanzi Pago și strângi Puncte bonus!

Pago septembrie 7, 2023septembrie 13th, 2023

Ești deja utilizator Pago și le spui tuturor cât de utilă e aplicația și că pur și simplu au nevoie de ea în viețile lor? Te recompensăm pentru asta. În acest articol îți povestim mai multe despre programul nostru de recomandare și recompensele în Puncte Pago pe care le primești.

Despre Punctele Pago am vorbit în detaliu aici.

Cum funcționează programul nostru de recomandări? 

Una dintre cele mai simple modalități de a aduna puncte în Pago este să-ți inviți prietenii să folosească aplicația. Dacă deja ești utilizator și știi cât de comod, sigur și ușor este să folosești Pago pentru plățile tale lunare, nu ezita să le împărtășești experiența și celorlalți. 

Trimite-le linkul tău de referral din aplicație și atât tu, cât și prietenii tăi veți primi puncte bonus.

  1. Intră în aplicația Pago.
  2. Dă tap pe meniul Setări.
  3. Selectează Invită-ți prietenii în Pago.
  4. Dă tap pe numele tău și copiezi automat textul pentru invitație și linkul dedicat ție.
  5. SAU Apasă pe una dintre opțiunile deja afișate (Facebook, Whatsap sau SMS).
  6. Trimite mesajul prietenilor sau colegilor.

În partea de jos a ecranului îți vor apărea cei care au acceptat invitația ta.

Fiecare prieten care se alătură prin intermediul invitației tale îți aduce 200 de puncte Pago, imediat cum și-a creat contul și a finalizat prima plată în aplicație. 

De ce să îți inviți prietenii în aplicație? 

Punctele Pago nu sunt doar recompense virtuale, ci o modalitate de a-ți îmbunătăți calitatea vieții financiare. Acum că știi cum funcționează programul nostru, iată de ce merită să te implici în acest program:

  • Obții Puncte Pago extra: Primul și cel mai evident motiv este economisirea. Punctele acumulate pot fi utilizate pentru a plăti facturile curente, ceea ce înseamnă că vei economisi bani în fiecare lună.
  • Recompense sociale: Invitându-ți prietenii să folosească aplicația, poți construi o comunitate de utilizatori. Iar cu fiecare prieten care se înregistrează prin intermediul invitației tale, vei primi 200 de puncte Pago. Trebuie doar să le trimiți codul tău personal.
  • Implicare responsabilă: Cu ajutorul tău, mai mulți oameni vor folosi metode online de plată a facturilor, ceea ce reduce plățile fizice și hârtia irosită.

Astfel, programul nostru de referral poate fi o modalitate excelentă de a câștiga sau de a economisi bani prin aplicația noastră de plăți. În Pago, ți-am pregătit o secțiune specială în care îți dezvăluim toate beneficiile de care ai parte atunci când utilizezi puncte Pago, dar și valorile pe care acestea le au. 

Nerespectarea regulamentului de folosire a aplicației Pago sau fraudarea acestui sistem poate duce la retragerea Punctelor Pago câștigate și eventual la închiderea contului tău.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023
Lumea Pago

Ghid: Plătește factura online la Hidroelectrica prin Pago

Plata facturilor lunare este o parte esențială a responsabilităților noastre, dar de multe ori nu ajung în cutia poștală ori uităm să verificăm mail-urile. De aceea, Pago te ajută cu…

Pago
decembrie 7, 2023