E Horror Să Plătești Facturile Altfel – sau cum facem din plata facturilor o experiență mai plăcută
Lumea Pago

E Horror Să Plătești Facturile Altfel – sau cum facem din plata facturilor o experiență mai plăcută

Pagoiunie 20, 2023

Plata facturilor este o responsabilitate inevitabilă în viața noastră de adulți, care vine o dată cu momentul în care ne asumăm independența și alegem să ne mutăm la „casa noastră”. De la începutul acestei noi etape, începem să experimentăm provocările legate de plata întreținerii, a utilităților, poate chiar a unei rate sau a asigurărilor, ceea ce ne poate face să ne simțim, deseori, copleșiți în fața unor astfel de procese.  

Pe care, de multe ori, nici nu știm de unde să începem să le facem.  

Prin campania „E Horror Să Plătești Facturile Altfel!” vrem arătăm că există o modalitate simplă, rapidă și sigură prin care poți trece la un nou nivel al responsabilității financiare, unul care îți permite să-ți gestionezi eficient cheltuielile și să economisești timp.

Așa că alături de prietenii de la Sector 7 am reușit să ilustrăm 3 situații de care noi sau utilizatorii aplicației ne-am lovit fiecare cel puțin o dată în viață. Fie că am uitat de data scadentă, că am alergat de la birou spre administrație, sau că am stat la coadă să ne plătim facturile, aceste evenimente sunt parte din viață noastră de adulți.

Vă invităm să urmăriți seria de episoade horror în stil românesc și să le trimiteți prietenilor care se potrivesc în fiecare situație.

Factura Finală

Fantoma viitorului

Moartea la Coadă

Campanie realizată cu sprijinul Visa România.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023
Lumea Pago

Ghid: Plătește factura online la Hidroelectrica prin Pago

Plata facturilor lunare este o parte esențială a responsabilităților noastre, dar de multe ori nu ajung în cutia poștală ori uităm să verificăm mail-urile. De aceea, Pago te ajută cu…

Pago
decembrie 7, 2023