E Horror Să Plătești Facturile Altfel – sau cum facem din plata facturilor o experiență mai plăcută
Lumea Pago

E Horror Să Plătești Facturile Altfel – sau cum facem din plata facturilor o experiență mai plăcută

Pagoiunie 20, 2023

Plata facturilor este o responsabilitate inevitabilă în viața noastră de adulți, care vine o dată cu momentul în care ne asumăm independența și alegem să ne mutăm la „casa noastră”. De la începutul acestei noi etape, începem să experimentăm provocările legate de plata întreținerii, a utilităților, poate chiar a unei rate sau a asigurărilor, ceea ce ne poate face să ne simțim, deseori, copleșiți în fața unor astfel de procese.  

Pe care, de multe ori, nici nu știm de unde să începem să le facem.  

Prin campania „E Horror Să Plătești Facturile Altfel!” vrem arătăm că există o modalitate simplă, rapidă și sigură prin care poți trece la un nou nivel al responsabilității financiare, unul care îți permite să-ți gestionezi eficient cheltuielile și să economisești timp.

Așa că alături de prietenii de la Sector 7 am reușit să ilustrăm 3 situații de care noi sau utilizatorii aplicației ne-am lovit fiecare cel puțin o dată în viață. Fie că am uitat de data scadentă, că am alergat de la birou spre administrație, sau că am stat la coadă să ne plătim facturile, aceste evenimente sunt parte din viață noastră de adulți.

Vă invităm să urmăriți seria de episoade horror în stil românesc și să le trimiteți prietenilor care se potrivesc în fiecare situație.

Factura Finală

Fantoma viitorului

Moartea la Coadă

Campanie realizată cu sprijinul Visa România.

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Recomanzi Pago și strângi Puncte bonus!

Ești deja utilizator Pago și le spui tuturor cât de utilă e aplicația și că pur și simplu au nevoie de ea în viețile lor? Te recompensăm pentru asta. În…

Pago
septembrie 7, 2023
Lumea Pago

Puncte Pago: ce sunt punctele Pago și cum le folosești

Utilizarea aplicației Pago nu este doar o modalitate extrem de convenabilă pentru a plăti facturile, reîncărca cartela sau plăti asigurarea pentru mașina ta, printre multe altele. Aceasta îți oferă, de…

Pago
septembrie 1, 2023
Descoperă cu Pago

Totul despre asigurările de călătorie din Pago

O asigurare de călătorie te ajută să te bucuri de vacanță, chiar și în cazul unui eveniment neplăcut! Iar Pago te ajută să închei rapid și ușor o asigurare pe care să o ai la îndemână oricând ai nevoie de ea.

Pago
iunie 26, 2023