Cum gestionăm într-un mod sigur plățile tale lunare
Lumea Pago

Cum gestionăm într-un mod sigur plățile tale lunare

Pago noiembrie 10, 2023noiembrie 20th, 2023

Securitatea pe internet este o preocupare majoră atunci când utilizăm aplicații și platforme online, iar această preocupare este la fel de valabilă și în cazul utilizării Pago. Indiferent dacă ești proprietar sau chiriaș, știm cât de importantă este să ai la îndemână o soluție sigură și convenabilă pentru gestionarea facturilor și a celorlalte cheltuieli lunare pentru bunurile tale, cum ar fi RCA, rovinieta, reîncărcări sau diverse alte asigurări. 

Cu atât de multe date sensibile și tranzacții financiare implicate, este esențial să poți conta pe o aplicație de încredere. Iar aici la Pago, înțelegem această nevoie, iar în acest articol, ne vom concentra asupra modului în care îți protejăm datele tale financiare și personale. 

Un singur loc pentru toate plățile tale

Cu Pago, te poți elibera de grija plății facturilor. Toate facturile tale sunt centralizate într-un singur cont, organizate în funcție de termenul de plată și proprietate, și accesibile printr-un singur ecran. Plata facturilor devine o sarcină rapidă, pe care o poți realiza de oriunde și în orice moment, cu un singur tap. 

Gestionarea plăților cu 3D Secure 

Una dintre cele mai mari preocupări în ceea ce privește gestionarea plăților este securitatea. Cu Pago, tranzacțiile sunt confirmate prin intermediul tehnologiei 3D Secure, garantând că plățile sunt protejate și autorizate de către banca ta emitentă. Astfel, poți avea încredere în fiecare tranzacție și te poți bucura de o experiență sigură. 

Confidențialitatea datelor este prioritară 

La Pago, am implementat măsuri stricte pentru a-ți proteja datele: 

  • Criptare avansată: Utilizăm metode avansate de criptare și securizare a canalelor de comunicare pentru a securiza aplicația împotriva accesului neautorizat. 
  • Păstrarea în siguranță a informațiilor: Am implementat sisteme avansate de protecție și criptare pentru a te asigura că toate datele tale sunt în deplină siguranță. 
  • Nu stocăm informațiile de plată: Informațiile de plată sunt păstrate în siguranță pe serverele celui mai mare și experimentat procesator de plăți din România. 

De ce să folosești Pago? 

Pe lângă toate aceste măsuri riguroase de securitate, Pago este o aplicație concepută pentru a-ți ușura viața. Aplicația este compatibilă atât cu dispozitivele iOS, cât și cu cele Android, oferindu-ți libertatea de a-ți gestiona finanțele de oriunde te-ai afla, de a plăti facturile și de a administra cheltuielile direct de pe telefonul tău. 

Pago reprezintă alegerea inteligentă pentru toți cei care doresc să-și protejeze datele și să-și simplifice viața financiară. Cu un angajament ferm față de siguranță, confort și confidențialitate, îți oferim o soluție completă pentru gestionarea eficientă a plăților și cheltuielilor. 

Alte articole care te-ar putea interesa
Descoperă cu Pago

Toate plățile pentru mașina ta, direct din Pago

Să ai propria mașină este o bucurie pentru multă lume. Oferă confort, libertate de mișcare și poate chiar adrenalină pentru unii șoferi. Partea cu responsabilitățile poate deveni o corvoadă. Aici…

Pago
februarie 21, 2023
Lumea Pago

Plătește online impozite și taxe cu Pago!

Te-ai săturat deja să stai la cozi de fiecare dată când ai de plătit impozitele anuale sau taxele. De aceea, cauți o variantă care scurtează timpul pierdut. Află că Pago…

Pago
martie 19, 2024
Lumea Pago

OLX te ajută să-ți plătești facturile în Pago

OLX și Pago au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX, vor fi recompensați cu puncte în contul Pago.

Pago
ianuarie 16, 2024
Lumea Pago

Cum plătești online factura la e.on prin Pago

Acum plătești factura la e.on mai ușor prin Pago. Prima integrare directă unde nici nu ai nevoie de cont pe platforma furnizorului.

Pago
decembrie 12, 2023